SPORTURI  »  BASCHET  »  CUPA ROMÂNIEI

MCM Tîrgovişte şi-a revenit şi a învins echipa ICIM Arad

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00


Campioana României a început să-şi revină după ratarea dramatică a calificării în semifinalele FIBA Eurocup, de săptămîna trecută, în meciul cu Dinamo Kursk.


Miercuri seara, MCM Tîrgovişte a reuşit un joc bun în meciul cu ICIM Arad jucat în deplasare în turul "sferturillor" Cupei României. Scor final: 87-59.


"A fost momentul zero al echipei pregătite de Cătălin Tănase şi Municipal Tîrgovişte poate considera partida şi victoria de pe terenul rivalei din Ardeal începutul unui drum la finele căruia ar trebui să se afle cele două trofee de pe plan intern: Cupa şi Campionatul", titrează site-ul echipei www.mcmbasket.ro


Fără Shay Doron în teren, principalele marcatoare ale partidei au fost Chrissy Givens, Monica Brosovszky Boriga şi Anne Pîrău, care au înscris împreună 53 de puncte. De la gazde s-au remarcat Prassa (9 p), Savic (13 p) şi Stoenescu (17 p).

Celelalte rezultate din turul "sferturior" Cupei României la feminin:

"U" Cluj Napoca-LMK BC Sepsi Sf. Gheorghe 48-66

CSM Oradea-CSM Satu Mare 48-75

Olimpia Bucuresti-CSU LPS Alba Iulia 81-67

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează