SPORTURI  »  BASCHET  »  FEMININ

N-au câștigat barajul pentru Euroligă, merg în Eurocup: Sepsi SIC - Spar Girona 54-76

Sepsi SIC a pierdut cu Spar Girona // foto: Brigita Miska
Sepsi SIC a pierdut cu Spar Girona // foto: Brigita Miska

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 10:53 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 10:53

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe nu a reușit să se califice în grupele Euroligii feminine de baschet, cea mai importantă competiție continentală inter-cluburi, pierzând duelul preliminar cu Spar Girona. Echipa spaniolă s-a impus cu scorul de 76-54 (19-13, 12-15, 21-14, 24-12) în partida disputată la Izmit, în Turcia.

Rebekah Gardner de la Sepsi a marcat 24 de puncte la care a adăugat 6 pase decisive, 4 recuperări și 4 intercepții, scrie baschet.ro. Pentru trupa din Covasna au mai marcat Rebecca Tobin (17 puncte), Ruzickova (10 puncte) și Părău (3 puncte).

Echipa antrenată de bosniacul Zoran Mikes va continua în Grupa G a EuroCup Women (a doua competiţie europeană), alături ESBVA-LM (Franţa), Cadi La Seu (Spania) şi învingătoarea dintre Basket Namur Capitale (Belgia) şi Grengewald Hueschtert (Luxemburg).

N-au câștigat barajul pentru Euroligă, merg în Eurocup: Sepsi SIC - Spar Girona 54-76
foto: Brigita Miska

Mai multe știri din baschet:

Oamenii de succes ai lui Sepsi » Cum trăiesc Zoran și Dragoslava Mikes la Sfântu Gheorghe și care sunt diferențele pe care le-au identificat în comparație cu Serbia

Tatăl Sabrinei Ionescu, despre relația baschetbalistei cu Kobe Bryant: „Pentru ea, a fost un monument”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează