SPORTURI  »  BASCHET  »  FINALA NBA

Miami Heat, a doua echipă calificată în finala NBA

LeBron James s-a bucurat pentru calificarea în finală. foto: reuters
LeBron James s-a bucurat pentru calificarea în finală. foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2011 15:48

Miami Heat s-a calificat în finala ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), după ce a învins, joi noapte, în deplasare, cu scorul de 83-80, formaţia Chicago Bulls, în meciul cinci al finalei Conferinţei de Est.

Deşi au avut un avantaj de 12 puncte în cel de-al doilea sfert, 77-65, cei de Chicago Bulls au fost nevoiţi să se recunoască învinşi în faţa bastchetbaliştilor de la Miami care, datorită punctelor înscrise de LeBron James şi Dwyane Wade, au revenit în joc şi au obţinut cea de-a patra victorie.

Miami, care s-a impus cu scorul general de 4-1, va întîlni în ultimul act al NBA formaţia Dallas Mavericks.  Această finală este o reeditare a celei din 2006, cînd Miami Heat a trecut de Dallas Mavericks în şase meciuri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
xristian1981
xristian1981  •  27 Mai 2011, 14:18

nu ca ar conta prea mult... da` meciu` a fost la chicago...si scoru` precizat era in sfertu` 4... mai angajati oameni care sa scrie articole pe internet? daca da puneti-ma si pe mine pe lista va rog...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează