SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Dintr-o glumă, a ajuns la spital » Mascota de la Miami Heat s-a dus la Urgențe după loviturile primite de la Conor McGregor

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 13:52 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 14:57

Burnie, mascota celor de la Miami Heat, a avut de suferit după sceneta pusă la cale cu luptătorul Conor McGregorla meciul 4 din finala NBA, Miami Heat – Denver Nuggets (95-108).

Ce s-a întâmplat? Fostul campion din UFC a intrat în arenă la pauză și i-a distrat pe fani. Acesta a avut un „conflict” cu mascota celor de Heat și a simulat că-i aplică o lovitură devastatoare. Mascota a intrat în joc și a căzut ca după un KO, spre amuzamentul celor prezenți în arenă. Irlandezul a „lovit” mascota cu un puternic croșeu de stânga. După ce „Burnie” a căzut la podea, McGregor a mai lovit-o o dată și a plecat.

Mascota de la Miami Heat a avut nevoie de îngrijiri medicale

Se pare că loviturile nu au fost simple simulări și mascota de la Miami Heat a avut de suferit. McGregor a lovit prea tare, așa că Burnie a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul din costum a ajuns la urgențe din cauza durerilor. Medicii l-au examinat și l-au trimis acasă, oferindu-i pastile pentru ameliorarea durerii, potrivit The Athletic.

Miami Heat este condusă cu 3-1 la general de Denver Nuggets. Următoarea partidă va avea loc la Denver, în noaptea dintre luni și marți, de la ora 3:30. Dacă trupa condusă de Nikola Jocic triumfă, atunci va pune mână pe trofeul de campioană.

Conor McGregor, fără luptă de 3 ani

Ultima luptă a lui Conor McGregor a avut loc pe 10 iulie 2021. Atunci, luptătorul irlandez s-a accidentat grav la picior în meciul cu Dustin Poirier și a fost nevoit să abandoneze lupta. Irlandezul nu a mai câștigat un meci în UFC din 2020, când l-a învins pe Donald Cerrone.

Citește și: 

Un român va conduce cea mai titrată echipă de polo din Spania! A fost prezentat oficial la CN Barcelona

Swiatek a luat trofeul, dar Mouratoglou a fost dat pe spate de altă jucătoare la Roland Garros: „Când ați văzut ultima dată așa ceva?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
rumunek
rumunek  •  11 Iunie 2023, 21:51
Postat de rocky3 pe 11 Iunie 2023, 15:07

Un golan bătăuș ajuns celebru pentru proști ce putea produce?Un spectacol de prost gust!

Așteptăm cu nerăbdare spectacolul de mare bun-simț și cu deosebit gust de pe stadionul de sub Podul Grand. Ți-ai luat bilet?

21lva
21lva  •  11 Iunie 2023, 17:56

Știre de la cârciuma satului. Pe fondul consumului exagerat de alcool

rocky3
rocky3  •  11 Iunie 2023, 15:07

Un golan bătăuș ajuns celebru pentru proști ce putea produce?Un spectacol de prost gust!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează