SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Discurs exemplar după calificarea în finala Conferinței de Vest din NBA: „Așa procedez de obicei. Astăzi nu pot!”

Michael Malone (51 de ani), antrenorul lui Denver Nuggets, a ținut un discurs exemplar în vestiar, imediat după calificarea în finala conferinței de Vest din NBA.
Michael Malone (51 de ani), antrenorul lui Denver Nuggets, a ținut un discurs exemplar în vestiar, imediat după calificarea în finala conferinței de Vest din NBA.

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 18:04 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 18:49

Michael Malone (51 de ani), antrenorul lui Denver Nuggets, a ținut un discurs exemplar în vestiar, imediat după calificarea în finala conferinței de Vest din NBA.

  • În finala Conferinței de Vest, Denver va înfrunta învingătoarea dintre LA Lakers și Golden State Warriors. Trupa din Los Angeles conduce cu seria cu 3-2. Prima care ajunge la 4 merge în ultiml act.

Denver și-a respectat statutul, cel de campioană a sezonului regulat în Vest, și a ajuns în ultimul act. Azi-noapte, Nuggets a câștigat meciul al 6-lea al seriei cu Phoenix Suns, scor 125-100, grație unei noi prestații colosale a lui Nikola Jokic. Sârbul a reușit un nou triple double, 32 de puncte, 10 recuperări și 12 pase decisive.

VIDEO. Mike Malone, discurs viral după calificarea în finala Conferinței de Vest

În vestiar, după interviuri, Mike Malone, răgușit ca după un recital, a demonstrat că este un motivator desăvârșit.

„Felicitări! Am închis seria într-un mod al naibii de frumos. Ați avut atitudinea corectă de la începutul meciului până la final. Nu aș putea fi mai mândru de atât, băieți! Nu trebuie să sărbătorim acum. Avem țeluri mult mai mari. 

Am ținut echipa asta la 100 de puncte, oamenilor! Defensiva noastră a fost fantastică. Dacă vom continua așa, avem șansa să mergem până la trofeu. Totul pleacă de la defensivă”, a început Malone.

Și-a felicitat pe rând elevii, începând cu Aaron Gordon, cel care l-a „închis” perfect pe Kevin Durant, starul lui Phoenix: „AG (Aaron Gordon), unde ești? Ai făcut o treabă grozavă! KCP (Kentavious Caldwell-Pope), în primul sfert i-ai agresat pur și simplu, ai fost peste tot, în ofensivă, în defensivă. Excelentă treabă! Bruce B (Bruce Brown), același lucru!”.

În timpul cuvântării, antrenorul lui Denver a ținut în mână distincția pe care o acordă de obicei celui mai bun jucător al meciului: „De obicei înmânez asta unui singur jucător, așa procedez, dar nu o pot face astăzi. Merge către toată echipa!”.

Discurs exemplar după calificarea în finala Conferinței de Vest din NBA: „Așa procedez de obicei. Astăzi nu pot!”

În final, Mike Malone a felicitat și starurile francizei, pe Jamal Murray și pe Nikola Jokic: „Încă două lucruri mai am de spus. Jamal, sunt mândru de tine omule. Iar cel mai bun din toate timpurile a reușit încă un triple double”. 

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Ana Bogdan a fost la doar câteva mingi de victorie în duelul cu numărul 4 WTA » Gabriela Ruse, fără șanse în duelul cu Haddad Maia

Sezonul 18 de baschet 3x3 se joacă cu gândul la Paris 2024 » Care sunt noutățile turneului de la București

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihrp
mihrp  •  12 Mai 2023, 21:55

Merita Denver sa ajunga in finala mare... si chiar sa o castige, ar fi primul trofeu al lor. Pe de alta parte merita si J.Harden sau J.Butler un trofeu, ca nu stiu daca mai apuca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează