SPORTURI  »  BASCHET  »  DECLARATII

Mircea Cristescu: "Sunt impresionat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Preşedintele executiv al clubului "U" Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, a declarat vineri, pentru NewsIn, că este mândru de faptul că îi inspiră pe oficialii de la CSU Asesoft Ploieşti, chiar şi "după 17 ani de când am stabilit recordul pentru cele mai multe puncte marcate în Divizia A".

"Sunt plăcut impresionat pentru că şi acum, după 17 ani de când am stabilit recordul pentru cele mai multe puncte marcate în Divizia A şi pentru cele mai multe aruncări de trei puncte într-un meci, reprezint o cascadă de inspiraţie pentru unii" a declarat pentru NewsIn preşedintele "U" Mobitelco, Mircea Cristescu, care a adăugat: "Tot respectul şi admiraţia pentru Alex Iacobescu, pentru felul în care face totul să-şi motiveze jucătorii şi pentru inventivitatea sa. Cred totuşi că nu are rost să amintesc felul în care CSU Ploieşti a câştigat cupa anul trecut. Mult mai rezonabil ar fi fost atunci ca trofeul să se fi disputat cu zarurile".

Oficialul clujenilor a răspuns astfel ironiilor pe care finanţatorul echipei CSU Ploieşti, Sebastian Ghiţă, le-a formulat la adresa sa şi a echipei "U" Mobitelco când a anunţat că preşedintele-jucător, Alex Iacobescu, a pregătit de ceva vreme o schemă nouă, unică, pe care a numit-o "schema Cristescu" şi pe care ar urma să o folosească în meciul de sâmbătă dintre cele două echipe. Tot Ghiţă afirmase despre gruparea clujeană că "joacă baschet doar cu gura, cu pretenţiile, ameninţările şi tradiţia".

"U Mobitelco nu a făcut niciodată presiuni şi nici nu a ameninţat pe nimeni, cum spune domnul Sebastian Ghiţă. În aşa ceva nu avem tradiţie. Avem tradiţie, şi aici îi dau dreptate domnului Sebastian Ghiţă, în baschet. La noi, la Cluj, se joacă baschet de calitate de 63 de ani, ori la Ploieşti tradiţia se regăseşte doar ca un simplu cuvânt în vocabularul finanţatorului CSU", a mai precizat Cristescu.

Pentru meciul de sâmbătă, Mircea Cristescu îşi doreşte un baschet de calitate şi "să câştige cel mai bun!".

Partida "U" Mobitelco Cluj-CSU Asesoft Ploieşti este programată sâmbătă, de la ora 17:00, în sala Horia Demian din Cluj, în cadrul etapei a 15-a din Divizia a masculină. În clasament CSU Asesoft este pe primul loc, cu 27 de puncte, în timp ce "U" Mobitelco se află pe locul 4, cu 23 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  02 Februarie 2008, 22:15

FARA ARBITRI SI FARA BANI NEGRI C S U ATLASSIB SIBIU E NR 1.POTE CA DE ACEEA ARE CEI MAI MULTI SI INFOCATI SUPORTERI. ATI AUZIT.

 •  02 Februarie 2008, 11:22

Toata lumea la sala ! Traditia si suporterii ne vor ajuta sa castigam in fata asehotilor chiar daca vor fi ajutati din nou de arbitrii sunt sigur de asta Haide "U" !!! "U"nica iubire ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează