SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Diamante din altă lume » Spectacol total în NBA All-Star Game! Lebron James și Steph Curry, printre vedetele care au participat

Lebron James
Foto: Imago
Lebron James Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2022 10:06 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 14:24

Baschet de pe planeta superstarurilor NBA cu ocazia All-Star Game-ului din Cleveland, ajuns la ediția #71. Slam-dunk-uri spectaculoase, show pe parchet, entertainment și crema-cremelor din istoria baschetului în tribune, vedete din toate domeniile.

Steph Curry a fost desemnat MVP-ul ediției All-Star Game 2022 de la Cleveland, la capătul unor execuții de 3 puncte epice. LeBron James a adus victoria echipei sale sub privirile lui Michael Jordan, Magic Johnson și ale altor superstaruri.

Clasicii Michael Jordan și Magic Johnson sub același acoperiș. Team LeBron contra Team Durant, scor 163-160, la capătul unui meci cu execuții extraterestre. Vă dați seama cum sună în aceeași echipă James, Curry, Antetokounmpo, Chris Paul și Doncic?!

Steph Curry a impresionant, sfidând imposibilul

MVP a fost Stephen Curry, iar execuțiile lui au tăiat aerul, desenând imagini de pe altă lume. A fost replica superstarului în cel mai extraordinar mod cu putință. Asta fiindcă tot a fost huiduit de publicul din Cleveland, la prezentarea echipelor, „gazdele” neuitând rivalitatea cu Steph și Warriors, de trei ori campioni NBA. 

Guard-ul lui Golden State Warriors are, culmea!, cel mai slab sezon de 3 puncte din cariera sa, dar a reamintit tuturor că este cel mai bun aruncător din istorie. A adunat 50 de puncte și a eficientizat 16 aruncări de 3 puncte în orice fel posibil, stabilind un nou record All-Star. 

Diamante din altă lume » Spectacol total în NBA All-Star Game! Lebron James și Steph Curry, printre vedetele care au participat
Stepf Curry în acțiune

Unele execuții au fost suprarealiste, fie că nu s-a uitat la coș, fie a reușit să puncteze din niște poziții ce-au sfidat limitele. Cu 10 reușite de 3 puncte în sfertul 3, Curry a doborât recordul lui Paul George cu cele mai multe realizări de 3 puncte din cadrul unui All-Star Game.

LeBron James a închis meciul

Cele 50 de puncte ale lui Steph a fost la doar două puncte distanță de recordul lui Anthony Davis, din 2017. Rivalul său din NBA, LeBron James, coechipier cu Stephen Curry în seara magică de la Cleveland, a adunat și el 30 de puncte, încheind partida și aducând victoria, în sala ce a păstrat parfumul lui LBJ, cu o reușită superbă din fața lui Zach LaVine. 

Diamante din altă lume » Spectacol total în NBA All-Star Game! Lebron James și Steph Curry, printre vedetele care au participat
Lebron James bucurându-se de baschet

Finalul a fost tipic hollywoodian, întrucât organizatorii au stabilit bariera de 163 de puncte pentru desemnarea echipei învingătoare. James, acum la Lakers, dar pornind în carieră de la Cleveland Cavaliers, a avut onoarea de a stabili învingătoarea. De la „pierzători” s-a remarcat, printre alții, Joel Embiid (Philadelphia 76-ers), cu 36 de puncte.

8All-Star Game-uri a adunat Steph Curry până la a bifa primul MVP din cariera sa în acest show

Acest trofeu are o însemnătate aparte, în onoarea lui Kobe și-a fiicei sale, Gigi, tot ceea ce am pierdut cu toții acum doi ani. Sunt un om smerit, binecuvântat și apreciez tot ceea ce mi se întâmplă.

- Stephen Curry

Steph este de pe altă planetă, are o armă cu lunetă conectată la braț și când îi dă drumul, nu doar el, dar și oricine de pe teren, din sală, de la TV, realizează că va reuși. Poate reuși oricând 9 din 10 sau 10 din 10.

- Lebron James

Team LeBron - Team Durant 163-160

  • Team LeBron:  James (Lakers), Antetokounmpo (Bucks), Curry (Warriors), DeRozan (Bulls), Jokic (Nuggets)
  • Antrenor: Monty Williams (Suns)
  • Rezerve: Doncic (Mavericks), Garland (Cavaliers), Paul (Suns), Butler (Heat), Mitchell (Jazz), VanVleet (Raptors), J. Allen (Cavaliers)
  • Team Durant: Embiid (76ers), Morant (Grizzlies), Tatum (Celtics - a jucat în locul lui Kevin Durant, accidentat), Young (Hawks), Wiggins (Warriors)
  • Antrenor: Erik Spoelstra (Heat)
  • Rezerve: Booker (Suns), Towns (Timberwolves), LaVine (Bulls), Murray (Spurs), Middleton (Bucks), Ball (Hornets), Gobert (Jazz).

Reunirea legendelor

În pauză, Asociația a oferit onoruri celor 75 de legende ale NBA, cu jucători din fiecare decadă, dintre care șase au fost prezenți duminică noapte în All-Star Game-ul din Cleveland. 

Toți ochii au fost pe Michael Jordan (foto), legenda vie a sportului, orice mișcare a lui fiind urmărită și analizată. De la glumele cu Magic Johnson, rivalul său din epoca de aur a NBA, până la îmbrățișarea cu LeBron „The King” James.

Diamante din altă lume » Spectacol total în NBA All-Star Game! Lebron James și Steph Curry, printre vedetele care au participat

Citește alte știri din baschet:

CSO Voluntari a câștigat Cupa României pentru al doilea an consecutiv
CUPA ROMÂNIEI MASCULIN
CSO Voluntari a câștigat Cupa României pentru al doilea an consecutiv
Chiar e REGE! LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA
NBA
Chiar e REGE! LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mihrp
mihrp  •  22 Februarie 2022, 14:40
Postat de brentford pe 22 Februarie 2022, 11:50

Superb. Multumesc pentru articol

Superb? Meciul sau articolul?! Oricum ar fi, avem notiuni diferite asupra acestui termen...

mihrp
mihrp  •  22 Februarie 2022, 14:36

La mai mult de 30 de ore de la terminarea meciului... apare acest articol. Despre James Harden... nimic.... nicio stire de ce nu a participat...

luciann
luciann  •  22 Februarie 2022, 11:53

NBA-ul a devenit un fel de...wrestling!:))) Nu numai meciul asta, dar in general, se joaca fara...aparare practic!:) Totul pentru spectacol! Asta nu-i spectacol, mai au un pic si ajung la 200 puncte/meci!:))) Mai tactice sunt meciurile din Europa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează