SPORTURI  »  BASCHET  »  ALL-STAR GAME

VIDEO+FOTO Spectacol total în NBA All-Star Game » Cine a fost MVP și ce premii s-au oferit

Team LeBron a câștigat NBA All-Star Game // foto: Twitter @ NBA +14   FOTO
Team LeBron a câștigat NBA All-Star Game // foto: Twitter @ NBA

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 09:16 / Actualizat luni, 08 martie 2021 11:13

Team Lebron a câștigat All-Star Game-ul din NBA, scor 170-150 în fața Team Durant.

LeBron James pare să se plieze perfect pe rolul unui general manager în NBA. De la schimbarea formatului din All-Star Game - în loc de Est vs. Vest, jucătorii cu cele mai multe voturi își aleg coechipierii, echipa condusă de starul lui Los Angeles Lakers a câștigat toate cele 4 confruntări. 

Cei mai buni jucători din NBA s-au adunat în Atlanta, pe arena State Farm, pentru All-Star Game. Cu un număr limitat de spectatori în sală, Team LeBron s-a impus, în mare parte datorită unui sfert secund excelent câștigat la 19 puncte diferență.

Primul sfert a fost câștigat de Team LeBron în mare parte datorită lui Stephen Curry, care a fost spectaculos. 

+10 FOTO

Team LeBron a câștigat All-Star Game

Al doilea sfert a fost dominat categoric de Team LeBron, care s-a impus cu 60-41 după o serie de puncte reușite de Antetokounmpo și un slam dunk superb al lui LeBron.

Cu jucătorii din echipa lui Kevin Durant parcă iritați de scorul din al doilea sfert, partea a treia a fost mult mai intesă. Ambele echipe au fost tăioase în atac, cu Bradley Beal, Kyrie Irving și James Harden ieșind în evidență de la Team Durant. Tot Team LeBron a câștigat însă, dar la limită (46-45). 

Ultimul sfert a fost singurul câștigat de Team Durant, scor 25-24. Cronometrul a fost oprit pe final, ajungându-se la situația în care cele două echipe au jucat până ce una dintre ele avea să atingă numărul de puncte necesare victoriei, 170. Iar aceasta a fost Team LeBron, cu o lovitură de 3 puncte a lui Damian Lilard.

Giannis Antetokounmpo, MVP

MVP-ul meciului, cu 35 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive a fost Giannis Antetokounmpo. Lillard a fost aproape, cu 32 de puncte, în timp ce Curry a încheiat partida cu 28. Cel mai bun marcator de la Team Durant a fost Bradley Beal, cu 26 de puncte.

Kevin Durant a lipsit, fiind accidentat, în timp ce Ben Simmons și Joel Embiid de la Philadelphia 76ers nu au putut juca după ce s-a descoperit că au luat contact cu o persoană depistată pozitiv cu Covid-19.

Premiiile acordat pentru All-Star Game

Cele 1,75 de milioane de euro puse în joc vor reveni organizațiilor care ajută la acordarea de burse colegiilor și universităților istorice ale persoanelor de culoare. Thurgood Marshall College Fund, pentru care a jucat Team LeBron, primește 1,25 de milioane, în timp ce United Negro College Fund va încasa 500.000 de dolari.

Echipei câștigătoare i-au fost rezervați 300.000 de dolari, iar câte 150.000 de dolari au revenit echipei care a câștigat primele 3 sferturi (Team LeBron). Câte 500.000 de dolari au fost primiți de fiecare dintre cele două organizații, ca sumă inițială. 

  • Echipa de start Team Durant: Tatum, Leonard, Williamson, Irving, Beal 
    Rezerve: Conley, Harden, LaVine, Mitchell, Randle, Vucevic 
    Antrenor: Rivers
  • Echipa de start Team LeBron: James, Antetokounmpo, Jokic, Doncic, Curry 
    Rezerve: Brown, George, Gobert, Lilard, Paul, Sabonis 
    Antrenor: Snyder

Citește mai multe știri din baschet:

VIDEO&FOTO „Totuși, câți ani are?!” » Gigantul de 2,36 metri care poate răvăși recordurile în NBA! Imaginile cu el sunt uluitoare

FOTO Pantofii sport primiți de LeBron James de la Kobe Bryant, vânduți la licitație pe o sumă fabuloasă » Cum arătau încălțările

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
morzadobflicster
morzadobflicster  •  08 Martie 2021, 17:51

A fost o incantare sa privesc toata spuma baschetului mondial jucand impreuna. Fiecare jucator si-a etalat calitatile cu care s-a consacrat, au jucat cu zambetul pe buze, intr-o atmosfera prieteneasca, si impreuna au oferit un spectacol de zile mari telespectatorilor de pe mapamond. "King" James si Giannis au fost maiestuosi, Steph Curry, cel mai bun aruncator de 3 puncte din NBA a incantat din nou, iar Kyrie Irving si Chris Paul, doi point guards legendari, au oferit multe driblilnguri de efect. "Barbosul" Harden si-a facut numarul obisnuit de "step back-shoot" iar Damian "Dame" Lillard, liderul celor de la Trail Blazers, a inchis meciul cu o aruncare de trei fabuloasa. Reusita lui ne-amintit de acele 3 puncte decisive cu care a eliminat din playoff pe Oklahoma City Thunders in 2019, si care i-a facut pe fani sa creada ca si daca arunca din afara arenei, Dame inscrie fara probleme. Mai trebuie spus ca scorul tinta, de 170 de puncte, a fost stabilit in memoria lui Kobe Bryant, prin adunarea numarului 24, purtat de el pe tricou, la numarul de puncte al echipei care conducea la sfarsitul sfertului al treilea. Sa speram ca anul viitor All Star Game-ul se va putea juca cu spectatori, pentru ca baschetul american duce dorul publicului spectator..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează