SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

O nouă şansă » Vlad Moldoveanu se antrenează din nou în SUA şi speră că va juca în NBA

Vlad Moldoveanu este şi component al echipei naţionale de baschet a României
Vlad Moldoveanu este şi component al echipei naţionale de baschet a României

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 08 iunie 2012 22:31

Vlad Moldoveanu, baschetbalistul român care anul trecut a fost aproape de a fi selectat pentru a evolua în NBA, se află acum la cea de-a doua încercare americană din cariera sa.

Moldoveanu (2,06 metri, 24 de ani) se antrenează zilele acestea la Detroit, în cadrul Get Skills Basketball Academy, iar săptămîna viitoare va ajunge în campul de pregătire al formaţiei San Antonio Spurs. Fiul lui Carmen Tocală, proaspăt numită în funcţia de preşedinte ANTS, şi-ar putea găsi astfel calea către un transfer în cel mai valoros campionat de baschet din lume.

Deşi în sezonul 2010-2011 Vlad Moldoveanu a avut o medie de peste 20 de puncte pe meci pentru American University în NCAA, el nu s-a numărat printre cei 60 de jucători selecţionaţi de echipele din NBA la draftul de anul trecut. Ca urmare, el a evoluat în puternicul campionat din Italia, la echipa Benetton Treviso.

"Pe plan personal, cred că am avut un sezon ok", spunea Moldoveanu pe site-ul Federaţiei Române de Baschet, în ciuda faptului că Treviso nu s-a calificat în playoff. "Am învăţat foarte multe lucruri despre baschetul european, despre stilul de joc şi cred că toate aceste mă vor face un jucător mai bun în viitor".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează