SPORTURI  »  BASCHET  »  ITALIA

Ofertat de italieni » Kobe Bryant e dorit la o echipă pentru care a evoluat și tatăl său

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 00:00

Kobe Bryant, baschetbalistul care a anunțat că se va retrage la finalul acestui sezon, după ce a jucat 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, a primit o ofertă din partea clubului Viola Reggio Calabria, unde a jucat și tatăl său, în sezonul 1986-1987.

Oficialii clubului Viola Reggio Calabria, din liga secundă a baschetului italian, au făcut publică oferta pentru Kobe Bryant, într-o scrisoare trimisă către jurnaliștii de la TMZ.com.

"Vrem să te întorci acasă, să porți culorile noastre, să reprezinți orașul nostru, la fel cum a făcut-o și tatăl tău. Este o familie în negru și portocaliu care te așteaptă, cu același nume pe spate: «Bryant»", scrie în documentul trimis presei de către italieni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
679566258843438
Ieremia Movila  •  03 Februarie 2016, 09:45

e prea mare jucator sa se duca la ochipa de liga 2 din italia as vrea sa mai joaca in mba sint multi jucatori ce se apropie de 40ani si joca cu succes

Vezi toate comentariile (1)
Comentează