SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

OKC e prea tare pentru Houston » ”Rachetele” rămîn la sol

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 aprilie 2013 17:43

Oklahoma City Thunder a rezolvat şi meciul secund cu Houston Rockets, scor 105-102. Dacă în prima partidă, OKC s-a distrat cu formaţia "rachetelor", cîştigînd la o diferenţă de 29 de puncte, aseară a avut ceva emoţii. A condus cu un avantaj de 15 puncte, însă James Harden era să facă un meci magic.

Fostul jucător al lui Thunder i-a scuturat bine pe foştii coechipieri, însă n-a putut obţine şi victoria. "Bărbosul" a acumulat 36 de puncte, 11 recuperări şi 6 pase decisive, chiar a dus pe Houston la conducerea ostilităţilor, scor 95-91, dar OKC a strîns din dinţi şi a repus echipa pe orbita succesului.

Kevin Durant a arătat de ce are şanse să fie MVP-ul NBA. Iar coşurile din zona downtown, de 3 puncte, au concretizat victoria finalistei NBA din primăvara trecută. Durant a avut 29 de puncte, 4 recuperări şi 9 pase decisive, iar Russell Westbrook a strîns 29 de puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive. Un duo redutabil, iar Thunder speră nu doar la finala Conferinţei de Vest, ci şi la inelele de campioni.

Următoarele două confruntări sînt în Texas.

"Am crezut în orice moment că putem şi vom obţine victoria. Va trebui să fim mai atenţi în următoarele meciuri, nu trebuie să tratăm superficial cele două faze"
Kevin Durant, OKC

"Am avut un deficit de 15 puncte şi-am fi putut renunţa ca să ne gîndim la meciul trei, însă am luptat şi acest lucru ne oferă încredere pentru ceea ce va urma"
James Harden, Houston Rockets


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ade1a
ade1a  •  25 Aprilie 2013, 21:08

Sweep! Din pacate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează