SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

OKC primeşte o lovitură dură: Westbrook este accidentat pe o perioadă nedeterminată!

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 00:44

Una dintre cele mai în formă echipe din NBA, Oklahoma City Thunder, finalista de anul trecut a ligii, campioana Conferinţei de Vest, pierde, pe termen nedeterminat, pe unul dintre primii doi jucători ai echipei. Nu este chiar Kevin Durant, dar Russell Westbrook a dovedit în ultimii ani că este un baschetbalist emblematic atît pentru franciză, cît şi pentru NBA.

Primul meci pierdut în ligă

Russell are o problemă la meniscul genunchiul drept şi va fi operat pentru a corecta ceea ce se poate, în zilele viitoare. Doctorii spun că va mai juca în actualul sezon, însă nu se ştie precis. Iar informaţia vine chiar înainte de meciul al treilea dintre OKC şi Houston Rockets, care s-a încins după partida secundă. Thunder conduce, momentan, cu 2-0. Şi va fi primul meci pe care Westbrook îl pierde în 5 ani de carieră la cel mai înalt nivel! Jucătorul de 24 de ani a evoluat în 394 de partide.

Speranţe pentru Russell

Westbrook, de trei ori participant la All Star Game, are o medie de 24 de puncte şi 7 pase decisive în cele două meciuri cu Rockets. Aproximativ media pe care a avut-o şi în sezonul regulat. Oficialii lui OKC n-au putut preciza o dată la care Russell să revină pe parchet sau la antrenamente. Va fi înlocuit de către Reggie Jackson. Ca fapt divers, jucătorul lui Lakers, Metta World Peace a avut aceleaşi probleme şi-a putut reveni pe teren după două săptămîni.


A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează