SPORTURI  »  BASCHET  »  BAYERN MUNCHEN

Posterul care a pus pe jar fanii sportului » Alegere controversată a lui Bayern pentru a promova un meci: "Ne plac cupele mari"

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 17:21

În încercarea de a promova returul din Eurocup cu Unicaja Malaga, echipa de baschet a celor de la Bayern și-a atras critici din partea internauților din cauza posterului ales pentru eveniment.

Nemții au pierdut meciul tur cu spaniolii și au lansat două postere speciale pentru manșa retur, cu mesajul "Ne plac cupele mari și iubim meciurile importante".

Cei de la Bayern au ales să ilustreze posterele cu un bărbat și o femeie ce țin în mâini câte o ceașcă de cafea, însă decizia de a folosi fotografia unei femei fără sutien a fost catalogată drept sexistă de fanii sportului.

Una dintre rivalele lui Bayern din campionat, Brose Bamberg, campioană a Germaniei în 8 rânduri, a replicat cu poza unor trofee și descrierea "acestea sunt singurele cupe de care ne pasă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  06 Martie 2017, 18:51

Femeile urate si frustrate mereu se vor plange de sexism.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close