SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET » FINALĂ / CSU PLOIEŞTI-”U” CLUJ 82-66

Rămîn campioni

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2008 00:00

După 7 partide tensionate, CSU Ploieşti a reuşit aseară să-şi păstreze titlul.

Trofeul de campioni rămîne, pentru a cincea oară, în vitrina echipei CSU Ploieşti. Deşi a fost o finală disputată pînă în ultimul meci, aseară, la Ploieşti, oaspeţilor de la “U” Mobitelco Cluj Napoca nu le-a mai ieşit jocul la fel ca acasă, în urmă cu trei zile.

Campionii en titre au fost mai siguri pe ei, încercările de trei puncte au fost mai rare, dar finalizate, ratările, grăbirile regă­sindu-se mai mult în tabăra ad­ver­să. La pauză, gazdele au avut doar trei puncte avans (41-38), dar victoria s-a tranşat în cea mai mare parte în sfertul trei. Cu fiecare minut, baschetbaliştii de la Cluj au pierdut, puţin cîte puţin, teren pe tabela de marcaj, terminînd partida la o diferenţă de 16 puncte. “Sîntem fericiţi de succesul nostru. Ad­ver­sarii noştri au mizat prea mult pe aruncările de trei puncte şi au ratat, lucru care ne-a avantajat pe noi”, a declarat pivotul Rashard Griffith (CSU Ploieşti). Americanul de 2,12 metri i-a asigurat pe suporterii ploieşteni că nu are de gînd să părăsească echipa şi că va mai evolua cel puţin un sezon la Ploieşti.

“A fost o finală extrem de disputată. S-a jucat tare fiecare meci”
ADRIAN BLIDARU jucător CSU Ploieşti

“Nu mă bucur pentru victoria lor. Arbitrajul a fost împotriva noastră”
Flavius Lăpuşte jucător U Cluj

“Pentru un sezon des­tul de încins, şi fi­nala a fost pe măsură”
Carmen Tocală preşedinte FRB

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
 •  07 Iunie 2008, 12:48

gazeta sporturilor este irevocabil un t-ab-lo-id si , vorba lui base , un t-ono-mat sub conducerea lui o.i. Parafrazandu-l pe ion creanga : " pe unde dracul cuilegea surcele , Ovidiu taia lemne "

 •  07 Iunie 2008, 11:43

Cei cu suflete de sclavi , dupa ce devin liberi , nu pot admite ca oamenii sunt egali si simt nevoia imperioasa de clasificari in care bineinteles ei se pun primii pentru ca stapanii lor au fost mai civilizati ca ai celorlati , ptr ca ei sunt mai blonzi , mai spalati , fura mai cu morga si in general fac totul mai bine . Din pacate u cluj n-a putut oferi o mangaiere acestui grup etnic macinat de frustrari seculare ... la multi ani

 •  07 Iunie 2008, 10:05

ca tot o dati cu lipsa patrunderilor de frica faulturilor dar ati numarat cate faulturi in atac s-au dat impotriva clujului?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close