BASCHET  ·  TRAGEDIE

Raportul preliminar al accidentului în care a murit Kobe Bryant: elicopterul se afla la doar 12 secunde de o zonă fără ceață și nu avea probleme la motor

Sambata, 08 Februarie

Raportul preliminar al accidentului de elicopter din Calabasas în care și-au pierdut viața Kobe Bryant, fiica sa, Gianna, și alte șapte persoane, a fost publicat de anchetatori.

Potrivit raportului, pilotul Ara Zobayan se afla la doar aproximativ 30 de metri, ce puteau fi parcurși în 12 secunde, de o zonă cu vizibiltate bună. Pilotul trebuia doar să mai ia în altitudine pentru a evita accidentul, însă a ales să întoarcă elicopterul la stânga și s-a prăbușit, cu o viteză de 183 km pe oră.

Anchetatorii au mai afirmat că elicopterul nu avea probleme la motor. Există dovezi că elicele rotorului au lovit copacii înainte de a lovi pământul. 

Mike Sagely, expert în aviație, a susținut că pilotul a încercat probabil să curețe ceața prin mișcarea elicopterului în sus și înainte, însă a comis o eroare fatală cu virajul la stânga

Impactul accidentului a lăsat un crater pe un teren deluros, de 7,6 pe 4,5 metri, la o adâncime de peste jumătate de metru.

În elicopterul care s-a prăbușit pe 26 ianuarie se aflau Kobe alături de fiica lui Gianna, pilotul Ara Zobayan, antrenorul de baseball John Altobelli, alături de soția sa Keri și fiica lor Alyssa, antrenoarea de baschet feminin Christina Mauser și Sarah Chester, alături de fiica ei, Payton.

Citește și:Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1