SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Recordul istoric din NBA a fost doborât! Ce performanţă a realizat Stephen Curry, vedeta echipei Golden State Warriors

Stephen Curry // foto: Reuters
Stephen Curry // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 13:18 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 13:25

Stephen Curry (33 de ani) și-a condus echipa spre o nouă victorie spectaculoasă în NBA, 119-93 cu Chicago Bulls, și a bifat o nouă performanță în tricoul lui Golden State.

Point guard-ul lui Warriors a devenit liderul all time al coșurilor de trei puncte, după incredibila sa prestație împotriva lui Bulls.

Ce performanţă a realizat Stephen Curry

Curry a înscris 9 coșuri de 3 puncte și a ajuns la 3366 de coșuri marcate în NBA, depășind astfel recordul lui Ray Allen, care marcase 3358 de coșuri de 3 puncte.

Și mai impresionant este faptul că Stephen a obținut această performanță într-un număr mult mai mic de meciuri față de Allen. Ray a ajuns la acest record după 1.471 de meciuri, iar lui Curry i-au trebuit doar 886 de jocuri pentru a-l depăși pe unul dintre idolii lui din copilărie.

Îl poate depăși Curry și pe Michael Jordan?

Michael Jordan este printre puținii jucători care au reușit să câștige șase campionate în NBA, înainte să se retragă. Curry a câștigat deja 3 titluri cu Warriros și își dorește să întreacă și recordul legendei lui Chicago Bulls.

Citește și alte știri din lumea sportului:

Mesaj clar al lui Rafael Nadal pentru cei care nu vor să se vaccineze

Hamilton și Verstappen, chemați la audieri » Ce riscă înainte de startul în MP al Braziliei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează