SPORTURI  »  BASCHET  »  FINALA CAMPIONATULUI

Reginele din Tîrgovişte! » CSM Tîrgoviște și-a păstrat titlul național la baschet feminin

Antrenorul Dan Fleşeriu (centru) a antrenat în mai multe rînduri echipa din Tîrgovişte şi a avut rezultate bune
Antrenorul Dan Fleşeriu (centru) a antrenat în mai multe rînduri echipa din Tîrgovişte şi a avut rezultate bune

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2015 00:00

CSM Tîrgovişte şi-a păstrat titlul naţional şi şi-a trecut în palmares a 12-a steluţă strălucitoare. Dîmboviţencele au revenit formidabil şi a remontat de la 0-2.

CSM Tîrgovişte a reuşit incredibilul în finala Diviziei A, la feminin. Conduse cu 2-0 la general, dîmboviţencele au cîştigat următoarele trei dispute şi au îmbrăcat din nou tricourile de campioane. Disputa decisivă a avut loc aseară, la Sf. Gheorghe, dar campioanele le-au stricat sărbătoarea gazdelor, care se pregăteau să celebreze primul titlu din istorie.

Sepsi nu şi-a mai revenit parcă după meciul trei, pierdut la Tîrgovişte în ultimele secunde. Foarte aproape de a se încorona regine, "verzile" au capotat apoi în jocurile 4 şi 5. Echipa care a terminat sezonul regulat pe primul loc şi care a avut cel mai mare buget din baschetul feminin românesc a pierdut disputa în faţa unei formaţii care s-a încăpăţînat să nu cedeze lupta.

Chrissy Givens, cu 22 de puncte, a fost ieri, din nou, MVP-ul disputei, una controlată de la un capăt la altul de elevele lui Dan Fleșeriu. Este al 12-lea titlu din istorie pentru Tîrgovişte, care se apropie de Universitatea Cluj, echipa care deţine recordul în România, cu 14 titluri.

Rezultatele finalei

Sepsi Sf. Gheorghe - CSM Tîrgoviște 66-65
Sepsi Sf. Gheorghe – CSM Tîrgoviște 68-63
CSM Tîrgoviște – Sepsi Sf. Gheorghe 79-77
CSM Tîrgoviște – Sepsi Sf. Gheorghe 68-56
Sepsi Sf. Gheorghe – CSM Tîrgoviște  65-72

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează