BASCHET    •   3 LA 3

Relaxează-te după examene la Sport Arena Streetball » Luni încep înscrierile la Turneul 3!

Vineri, 04 Iulie 2014

Cel de-al treilea turneu Sport Arena Streetball din sezonul 2014, al zecelea din istoria competiţiei, va avea loc între 11 şi 13 iulie pe terenurile din Universitatea Politehnică Bucureşti. Înscrierile încep luni, 7 iulie, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.Studenţii au scăpat de emoţiile sesiunii, liceenii au scăpat de emoţiile Bacalaureatului, e vremea ca toată lumea să strige în cor: A venit vacanţaaaaa! Şi unde poţi scăpa cel mai bine de durerile de cap pe care ţi le-a dat cine ştie ce problemă complicată de fizică cuantică sau eseul despre viziunea asupra lumii reflectată în textele lui Eminescu, decât la Sport Arena Streetball?

Nu există astfel niciun motiv pentru a rata turneul al treilea, ultimul la care jucătorii pot acumula puncte pentru a obţine calificarea la Masterul de la începutul lunii august. La fel ca la primele două turnee din acest an Sport Arena pune din nou la bătaie tricourile de campioni, iar dacă pentru examenele pe care le-aţi luat n-aţi primit nici măcar o diplomă, nu disperaţi, vi le oferă organizatorii, alături de alte premii.

Iar dacă la turneul al doilea echipa naţională a Poloniei s-a pregătit la Sport Arena Streetball pentru Campionatele Mondiale, la Turneul 3 şi-au anunţat participarea echipele naţionale ale Olandei, atât la masculin cât şi la feminin, care au început campania de pregătire pentru Campionatul European de baschet 3x3 care va avea loc la începutul lunii septembrie la Bucureşti.

Cel de-al zecelea sezon Sport Arena Streetball a adunat deja, după primele două turnee, peste 1300 de jucători participanţi. Cu peste 170 de echipe înscrise, în medie, la fiecare dintre primele două turnee, competiţia de baschet 3x3 din Bucureşti deţine recordul de participanţi în Europa şi este printre cele mai mari din lume.

Iată programul complet al Sport Arena Streetball 2014:
Turneul 1: 16-18 mai     »   DETALII AICI
Turneul 2: 30 mai – 1 iunie       »   DETALII AICI
Turneul 3: 11-13 iulie
Turneul 4: 1-2 august
Turneul Master: 2-3 august

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase