SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

România, cap de serie numărul 1 la Mondialele U18 de baschet 3x3!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 septembrie 2013 11:50

Sport Arena Streetball şi Federaţia Română de Baschet le-au oferit şansa tricolorilor de a juca aproape de casă în turnee cotate pe plan internaţional, asemenea celor futures şi challenger din tenis, sprijinind astfel dezvoltarea tinerilor baschetbalişti români.

Nationalele Romaniei care vor participa la Campionatul Mondial de baschet 3x3 rezervat juniorilor U18, Jakarta 26-29 septembrie, au fost desemnate capi de serie numarul unu la masculin şi numarul cinci la feminin.

La masculin, cel mai bine clasat tânăr tricolor este Dimitris Rasty, care ocupă poziţia a patra în lume la categoria sa de vârstă, în timp ce coechipierul său, Vlad Georgescu, este pe locul 42 în lume. Rasty, component al naţionalei noastre şi la ediţia din 2012, de la Madrid, acolo unde România a încheiat pe locul şase, este campion la Sport Arena Streetball în 2013, după ce s-a impus la turneul Master alături de echipa sa, Ţiganii din Paris.

Vlad Georgescu este cel mai bine clasat jucător în ierarhia Sport Arena Streetball din 2013. Alături de cei doi, din naţionala României mai fac parte Marius Ciotlaus şi Ştefan Neague, coechipieri în acest sezon la echipa Chill, care a obţinut un loc doi şi un loc trei la Sport Arena Streetball.

La feminin, echipa este alcătuită din Alexandra Chiţanu, câştigătoare a turneului 3x3 EuroTour Sport Arena Streetball, Irina Gavrilă şi Izabella Lovasz, coechipiere în echipa Queens, care s-a impus în primul turneu al acestui sezon şi Kelemen Kincso, care a ocupat locul al treilea în turneul de debut din 2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează