SPORTURI  »  BASCHET  »  INIŢIATIVĂ

România intenţionează să organizeze, împreună cu Ungaria, CE de baschet feminin din 2015

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 14:29

Federaţia Română de Baschet va începe demersurile pentru obţinerea dreptului de organizare, împreună cu Ungaria, a Campionatului European feminin din 2015.

Primul pas a fost făcut miercuri, în cadrul şedinţei de Birou Federal, în care membrii şi-au dat acceptul pentru începerea formalităţilor.
Tot miercuri, s-a votat pentru începerea formalităţilor similare în cazul candidaturii României la organizarea Campionatului European U16, masculin, din 2012 (Divizia B).

Dacă România va primi dreptul de organizare al CE feminin din 2015 va fi pentru prima dată cînd în ţara noastră va avea loc un turneu final de asemenea anvergură, la nivel de seniori.

Forurile naţionale din România şi Ungaria vor demara în curînd discuţii, în vederea formării strategiei comune pentru depunerea candidaturii. (sursa: mediafax)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
silvania
silvania  •  02 Octombrie 2011, 11:41

Draga redactie, in perioada 2- 9 octombrie 1966 la Cluj si Sibiu s-a organizat in Romania CE de baschet feminin, turneu final cu 12 echipe Romania a pierdut medaliile de bronz fiind invinsa de RDG cu scorul de 65 - 60. Asadar editia din anul 1966 a fost prima data cand s-a organizat un turneu final de baschet senioare in Romania. Sala Sporturilor din Cluj este inca functionala chiar daca nu poate sa gazduiasca acum un turneu final de senioare. Felicitari sportivelor care au facut parte din aceea echipa. Asadar chiar in urma cu 45 de ani incepea in Romania turneul final al Campionatului European de baschet senioare. Mai documentati-va si nu scrieti doar din auzite

dragos.marinescu
dragos.marinescu  •  30 Septembrie 2011, 05:59

In care sali madam Tocala? In Arena de Baschet care are 500 de locuri? In aia de la Ploiesti unde daca ploua afara, ploua si in sala? A, da, in aia noua de la Cluj. Pai merge una singura? In capul tau, da.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează