SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Să înceapă StreetBallul la Politehnică!

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Gazeta Sporturilor vă aşteaptă din acest week-end la Campionatului Sport Arena Streetball.

Organizatorii competiţiei sînt bucuroşi că terenurile Sport Arena din Politehnică au devenit obiectivul principal de pelerinaj pentru toţi iubitorii acestui fenomen, care colindă ţara şi Europa în lung şi în lat, pe la fel de fel de competiţii.


Începînd de vineri veţi avea un week-end nebun, de trei zile în care toată lumea se va  bronza cu urme de maiouri şi şorturi. S-au înscris peste 300 de echipe, dar numai 230 vor participa la turneele de “3 la 3” şi “5 la 5”. Cei care vor sta pe margine vor putea participa la fel şi fel de concursuri.

După un sezon greu în Rusia, căpitanul echipei naţionale de baschet, Virgil Stănescu, se întoarce la Sport Arena Streetball. El urmează să verifice suprafaţa de joc şi rezistenţa inelelor înainte de a organiza în Politehnică, imediat dupa turneul 2 al Sport Arena Stretball, a doua ediţie a campului său “Basquareball”. Stănescu s-a înscris la “miuţă” alături de doi prieteni, având deja un titlu de campion în palmares, cucerit acum doi ani.

Progamul pregătit, “baschet 24 din 24” – după miezul nopţii se dă drumul la “5 la 5” – a atras şi 12 jucători sîrbi, mari fani Sport Arena Streetball. Ei au fost încîntaţi de ce au găsit în România vara trecută şi s-au ţinut de promisiunea că vor reveni.

Interesant mai este faptul că ne apropiem din ce în ce mai mult de noile regulamente FIBA. Astfel, “căciulile” de la Sport Arena sînt primele din România care se încadrează în regulamentul FIBA 2010. Jucătorii se vor putea obişnui cu acest nou tip de liniere participând în competiţie.

Meciurile, de pe toate cele patru terenuri, vor fi transmise live pe siteul 3la3.ro. Gazeta Sporturilor vă aşteaptă cu mic, cu mare la turneu să vedem ce aţi mai învăţat. La Sport Arena Streetball 2009 puteţi sfida gravitaţia. Have a nice fly!

Playtech: Cel mai POLUAT oraș din România e și din Europa! Surpriză colosală: nu, nu e vorba de București VIDEO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează