SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Se deschide oficial sezonul celui mai iubit sport urban de echipă I 3x3 Challenge are loc în perioada 5-7 mai în București

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 16:44

Peste 200 de participanți sunt așteptați să joace baschet 3x3 pe unul dintre cele trei terenuri puse la dispoziție de un centru comercial din București, luptându-se pentru premii în valoare totală de peste 25.000 lei.

Pasionații de baschet, și nu numai, sunt invitați în weekend la ParkLake să trăiască experiența unui eveniment total, care include meciuri de baschet, muzică, concursuri cu premii și multe alte surprize. Nike 3x3 Challenge este un turneu marca Sport Arena Streetball și reunește la start cei mai buni jucători din România în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings. De asemenea, invitații speciali vor da startul oficial al sezonului de baschet 3x3 și vor interacționa cu vizitatorii care vor trece pragul centrului comercial.

3x3 Challenge va fi o adevărată desfășurare de forță a baschetului și va pune la dispoziția jucătorilor două terenuri instalate la ieșirea ParkLake dinspre parcul Titan.

Un al treilea teren va fi amplasat în Main Square, la parterul centrului comercial, unde oricine poate să-și încerce aptitudinile de baschetbalist. Competiția va debuta vineri seara, după ora 18.00, iar sâmbătă și duminică programul include meciuri și alte activități pe toată durata zilei.

Înscrierile sunt gratuite și se fac online începând cu 1 mai, pe www. 3la3.ro, în limita a 50 de echipe. Fiecare jucător înscris va primi un kit de participare oferit de partenerii oficiali ai evenimentului. Categoriile de vârstă participante sunt: sub 14 ani, sub 18 ani, Open (peste 18 ani) și Veterani (peste 35 ani) atât la masculin, cât și la feminin.

Echipele câștigătoare din fiecare categorie se califică automat în turneul Master al circuitului național de baschet 3x3 marca Sport Arena Streetball și pot intra în posesia premiilor în valoare totală de peste 25.000 lei.

Pe durata celor trei zile vor avea loc momente de entertainment și concursuri. Distracția va fi asigurată de către una dintre cele mai bune trupe de freestyle din lume - “Da Move Crew”din Italia. Membrii trupei italiene vor pregăti numere de jonglerii cu mingea de baschet, slam-dunk-uri și multe alte momente speciale. Entertainmentul va fi completat de către majoretele care vor susține jucătorii.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  28 Aprilie 2017, 18:28

Pe cine intereseaza?? Vorbiti de campionatul national de baschet atat la baieti cat si la fete. Este o liniste de neinteles in jurul baschetului feminin !! sinteti o revista de sport sau un amalgam pe langa sport???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close