SPORTURI  »  BASCHET  »  CSM TÎRGOVIŞTE

Seară magică » CSM Tîrgovişte a învins aseară cu 72-64 pe Good Angels Kosice şi s-a calificat în "optimile" Euroligii

Gabi Mărginean a
fost din nou
MVP-ul campioanei
României
Gabi Mărginean a fost din nou MVP-ul campioanei României

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 22:07

Campioana României, CSM Tîrgovişte, a reuşit in extremis calificarea în optimile de finală ale Euroligii feminine.

Dîmboviţencele aveau neapărată nevoie de victorie în faţa liderului grupei B, campioana Slovaciei, Good Angels Kosice. Au intrat extrem de motivate şi determinate pe teren şi au condus de la un capăt la altul disputa.

Primul sfert a fost cel mai reuşit pentru elevele lui Florin Nini. Au condus cu 21-13, iar pînă la pauză diferenţa a crescut la 12 puncte: 37-25.

Slovacele au revenit în sfertul 3 pînă la trei puncte distanţă, aducînd din nou suspansul în sala de la Tîrgovişte. Gabi Mărginean (21 de puncte), americancele Matee Ajavon (14) şi Jillian Robbins (10) au ţinut meciul sub control în ultimele zece minute. Tîrgovişte a cîştigat cu 72-64 şi a terminat pe locul 5 în grupa B, după 4 victorii şi 8 înfrîngeri.

Clasament grupa B
1. Good Angels Kosice 21p
2. Fenerbahce Istanbul 21p
3. Nadejda Orenburg 20p
4. Famila Schio 19p
5. CSM Tîrgovişte 16p
6. Uniqa Sopron 15p
7. Arras Pays D'artois 14p
* primele 5 clasate s-au calificat în "optimi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  07 Februarie 2013, 10:59

Sicer m-as fi uitat cu mare placere la meci dar eu pur si simplu nu suport baschetul practicat de femei...ma plictiseste ingrozitor,nu este deloc spectaculos...dar felicitari ca ati mers mai departe,sunt constient ca este o performanta extraordinara calificarea in optimile euroligii(liga campionilor la baschet) si cu atat mai dulce e calificarea intrucat ea vine in dauna unguroaicelor de la Sopron,totusi nu pot uita acea infrangere de pe teren propriu cu Sopron...a fost un accident nedorit...

nesv1234
nesv1234  •  07 Februarie 2013, 10:12

Bravo, felicitari! Nu sunt foarte in tema dar e bine ca inca respiram la alte sporturi decat fotbalul:|

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close