SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Senzaţia Jeremy Lin, indisponibil pentru tot restul sezonului regulat

Jeremy Lin
Jeremy Lin

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 12:57

Jeremy Lin, jucătorul-minune al echipei New York Knicks, urmează să fie operat la genunchiul stîng. Va lipsi de pe teren cel puţin 6 săptămîni. Dacă Knicks nu se califică în playoff-ul Conferinţei de Est, în care se află acum pe locul 8, ultimul care ar asigura prezenţa în faza superioară, înseamnă că Lin va pune punct sezonului imediat.

Avalanşa de accidentări din NBA vine pe fondul meciurilor foarte dese pe care trebuie să le joace baschetbaliştii. Greva care a amînat începutul sezonului a făcut ca echipele să joace din două în două zile, ceea ce a dus la suprasolicitarea sportivilor şi la predispoziţia spre accidentări frecvente.

Medicii au decretat că Lin are o leziune cronică a meniscului. Pînă acum, americanul cu origini taiwaneze are o medie de 14,6 puncte şi 6,2 pase decisive pe meci. "Dacă mi s-ar fi întîmplat la începutul sezonului, nu ştiu ce s-ar fi ales de cariera mea. Acum mă doare faptul că voi lipsi exact atunci cînd toţi jucătorii încep să pună şi mai mult suflet pentru victorii. Îmi este foarte greu", a spus Lin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cezar.itoma
cezar.itoma  •  03 Aprilie 2012, 14:15

Lasa ca joaca bine Iman Shumpert deocamdata, in playoff va fi mai dificil, sper atunci sa se ridice la nivelul asteptarilor Baron Davis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează