SPORTURI  »  BASCHET  »  CUPE EUROPENE

Sepsi-SIC, a doua înfrângere în Euroligă, Constanța a pierdut primul meci din Eurocup

Livia Gereben a înscris 4 puncte Foto FIBA
Livia Gereben a înscris 4 puncte Foto FIBA

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 18:03 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 18:03

Campioana României, Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, a cedat acasă, 58-70, în fața echipei italiene Famila Schio, iar CSM Constanța a fost învinsă în deplasare de Galatasaray, 83-77

Campioana României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a jucat, miercuri seară, primul său meci în fața propriilor fani în Euroligă. 

După înfrângerea din Spania, din prima etapă, scor 57-85 pe terenul celor de la Zaragoza, campioana României a pierdut și duelul de la Sepsi Arena cu italiencele de la Famila Schio, scor 58–70, pe sferturi 14-25, 9-12, 14-16 și 21-17.

Campioana Italiei a terminat pe locul trei sezonul trecut al Euroligii.

Sepsi SIC a avut cele mai bune marcatoare ale confruntării, Morgan Green și Borislava Hristova, ambele cu câte 20 de puncte.

În următorul meci european, formația din Covasna va juca, pe 19 octombrie, pe terenul campioanei Poloniei, Lublin.

Constanța, învinsă de Galatasaray

Și vicecampioana CSM Constanţa a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia Galatasaray, scor 83-77 (40-46), în primul său meci din grupele FIBA EuroCup. 

Principalele marcatoare ale partidei au fost Hines-Allen 19 puncte, Herbert-Harrigan 18, pentru Galatasaray, respectiv Ghizilă 21, Higgins 15, pentru CSM Constanţa.

În sezonul precedent, Galatasaray a jucat finala EuroCup. În 19 octombrie, CSM Constanţa va debuta în faţa propriilor suporteri, în etapa secundă, cu echipa lituaniană Kibirkstis.

Dueluri în Liga Națională

Până atunci, sâmbătă, în prima etapă a noului sezon din Liga Națională de Baschet Feminin, trupa bosniacului Zoran Mikes va evolua în deplasare la CSM Târgu Mureș, sâmbătă, de la ora 18:00. 

Tot sâmbătă, CSM Constanța va primi vizita lui CSM Târgoviște (ora 19:00), iar celelalte două jocuri din runda inaugurală a LNBF sunt Rapid București – Olimpia CSU Brașov (ora 16:00) și Universitatea Cluj – FCC Baschet UAV Arad (ora 13:00).

Citește și: 

Ultimul discurs ținut de selecționerul Apjok în Franța a devenit viral » Cere o revoluție totală: lumea rugby-ului e de acord
CUPA MONDIALĂ
Ultimul discurs ținut de selecționerul Apjok în Franța a devenit viral » Cere o revoluție totală: lumea rugby-ului e de acord
Condamnat! Fostul boss al Formulei 1 a „uitat” să declare 464 milioane de euro » Azi și-a primit pedeapsa
PROCES
Condamnat! Fostul boss al Formulei 1 a „uitat” să declare 464 milioane de euro » Azi și-a primit pedeapsa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează