SPORTURI  »  BASCHET  »  CUPE EUROPENE

Sepsi SIC, în sferturile Eurocup Women » Cea mai bună performanță europeană a echipei covăsnene!

Jovana Pasic (stânga) în acțiune în meciul de azi Foto Miska Brigitta
Jovana Pasic (stânga) în acțiune în meciul de azi Foto Miska Brigitta

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2021 21:38 / Actualizat marti, 16 martie 2021 22:11

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat meciul cu Lointek Gernika Bizkaia (Spania), după prelungiri, scor 76-73 (26-14, 15-17, 16-10, 10-26, 9-6), în optimile de finală ale Eurocup Women

Echipa covăsneană a tremurat serios pentru calificarea în sferturile celei de-a doua competiții europene intercluburi. Deși Sepsi avea un avantaj de 16 puncte înainte de ultimul sfert, adversarul a reușit să împingă meciul în prelungiri, unde baschetbalistele antrenate de Zoran Mikes s-au impus, în cele din urmă, la trei puncte, punctând astfel cea mai bună performanță europeană a lor. 

Joi, în „sferturi”

Tot azi, la Sepsi Arena, Reyer Venezia (Italia) a trecut de polonezele de la InvestInTheWest 8TheWest ENEA Gorzow, scor 72-63 (22-12, 23-15, 18-22, 9-14). Astfel, Sepsi și Venezia se vor duela în cadrul sferturilor, joi, de la ora 19.00. 

Mâine, se vor întâlni Carolo Baschet (Franța) și VBW CKK Cegléd (Ungaria), respectiv Ramla (Israel) și BCF Elfic Fribourg (Elveția), în celelalte două optimi ale „bulei" de la Sfântu Gheorghe, iar învingătoarele se vor afla față în față vineri (ora 19.00). 

Cele două câștigătoare ale sferturilor de finală se vor califica pentru "Final Four"-ul competiției, programat în luna mai. În cealaltă jumătate de tablou a Eurocupei feminine s-au jucat deja optimile Elazig Ozel Idare - Bellona Kayseri (ambele din Turcia) 88-86, Spartak Moscova - ESB Villeneuve (Franța) 62-69, iar Valencia (Spania) - Miskolc (Ungaria) se dispută tot azi.

Citește și alte știri din sporturi

Maricel Voinea, fosta mare glorie de pe semicerc: ”Mi-am jurat că nu mă mai uit la niciun meci al naționalei României!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  17 Martie 2021, 12:16

Rusine ca federatia si media sportiva nu apreciaza la valoarea adevarata palmaresul echipei SEPSI SIC,CARE IN ULTIMII ANI A CASTIGAT DE 4 ORI CAMPIONATUL SI DE 6 ORI CUPA ROMANIEI,NE REPREZINTA PE ARENELE INTERNATIONALA LA CEL MAI INALT NIVEL NATIONAL ! Transmiteti meciurile masculine din campionatul intern,si jocul covasnencelor nu transmiteti decat pe youtube,prin FRBTV,la un nivel calitativ submediocru si fara comentarii.Noroc,ca transmit tarile participante,si putem urmarii acolo aceste meciuri de nivel inalt.FELICITARI SEPSI SIC !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close