SPORTURI  »  BASCHET  »  SEPSI SIC

Sepsi SIC și-a aflat adversarele din grupele cupelor europene

foto: Miska Brigita
foto: Miska Brigita

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 16:05 / Actualizat luni, 17 august 2020 16:52

Luni dimineață, la Munchen, a avut loc tragerea la sorți a grupelor din cele două competiții importante ale cupelor europene în baschetul feminin, Euroliga, respectiv EuroCup. 

Ultima campioană a României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, și-a aflat astfel adversarele de care va avea parte în toamna europeană, după turul preliminar al Euroligii, în care va întâlni pe Spar Citylift Girona.

Înscrise în premieră în „competiția regină”, dacă vor reuși să treacă de iberice, baschetbalistele de la Sepsi vor ajunge într-o grupă din care mai fac parte Bourges Basket (Franța), UMMC Ekaterinburg (Rusia), TTT Riga (Letonia), Galatasaray Istanbul (Turcia), Basket Landes (Franța), Sopron Basket (Ungaria) și Famila Schio (Italia).

Galatasaray, adversar familiar pentru Sepsi SIC

De remarcat faptul că trupa din Covasna a mai întâlnit pe Galatasaray chiar în sezonul trecut, în grupele EuroCup, apropiindu-și victoria în ambele partide.

Dacă, însă, va fi eliminată de echipa spaniolă, Sepsi va juca din nou în grupele EuroCup, alături de ESBVA-LM (Franța), Basket Namur Capitale (Belgia) / Grengewald Hueschtert (Luxemburg) și Cadi la Seu (Spania). Campioana României în 2016-2019, Sepsi SIC se afla pe primul loc în clasament și la întreruperea campionatului precedent, din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai multe știri din baschet:

Primul baschetbalist din NBA care a refuzat să îngenuncheze în timpul imnului: „Sunt recunoscător, dar nu asta e soluția”

După o pauză de șapte ani, România va avea din nou reprezentantă în Euroligă, cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  17 August 2020, 21:14

Asta cu" cel mai modern stadion din tara" este putin cam mult,nu credeți?

1578362032478810
Tihamér Takó  •  17 August 2020, 19:19

SEPSI SIC,VA APARA CU CINSTE PRESTIGIUL BASCHETULUI FEMININ ROMANESC.BRAVO SEPSI SIC!! AVEM O ARENA MODERNA SI FRUMOASA,DECI NU NE FACEM DE RAS NICI CU BAZA MATERIALA. In imediata apropiere a arenei este aproape pe terminate poate cel mai modern stadion de fotbal din tara.Sportul si sanatatea este pe primul loc in micul judet,care ne face cinste. SUCCES SEPSI SIC !!! SUCCES SEPSI OSK !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează