SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROCUP

Sepsi SIC, start lansat în grupele Eurocup la baschet feminin

FOTO: Miska Brigitta
FOTO: Miska Brigitta

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 21:53 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 22:28

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat primul meci din grupa G a Eurocupei de baschet feminin, a doua competiție continentală intercluburi, scor 85-48 (30-9, 17-17, 19-4, 19-18) cu Basket Namur Capitale din Belgia. În celălalt meci al grupei, Cadi Le Seu (Spania) a trecut cu 71-69 (20-21, 14-14, 20-22, 17-12) de ESB Villeneuve (Franța).

Sepsi se află în fruntea grupei pe care o găzduiește în aceste zile la Sfântu Gheorghe, competiția disputându-se în acest sezon, în contextul pandemiei de coronavirus, în turnee „bulă”, cu meciuri în manșă unică (în loc de etape săptămânale, cu jocuri tur-retur).

Sepsi SIC Sf. Gheorghe, victorie la debutul în Eurocup

Miercuri, de la ora 19.00, covăsnencele vor întâlni pe ESB Villeneuve, iar vineri, tot de la ora 19.00, se vor duela cu Cadi Le Seu.

Sepsi SIC, start lansat în grupele Eurocup la baschet feminin
FOTO: Miska Brigitta

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală ale Eurocup Women, fază care se va disputa tot în cadrul unui turneu.

Ultima campioană a României a participat în urmă cu trei luni în calificările pentru Euroleague Women, însă a fost eliminată de formaţia spaniolă Spar Girona.

Citește și alte știri din baschet: 

FOTO Sepsi SIC Sf. Gheorghe, victorie istorică în liga națională de baschet feminin: 5 jucătoare au marcat peste 20 de puncte

Star din NBA, infectat cu COVID-19! Mesaj tulburător după ce și-a pierdut mama și alte 6 rude din cauza coronavirusului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează