SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Shaquille O'Neal face un anunț neașteptat: "Kobe Bryant va reveni pe teren! Vrea să joace alături de LeBron"

Kobe Bryant
(foto: Guliver/Getty Images)
Kobe Bryant (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 18:02

Shaquille O'Neal e convins că legenda Lakers, Kobe Bryant, 39 de ani, va reveni pe teren!

Cel supranumit "Mamba" s-a retras în 2016, pe 13 aprilie, cu o prestație memorabilă, marcând 60 de puncte în meciul său de retragere.

5 inele de campionare Kobe Bryant, un MVP și două medalii olimpice de aur

Conform spuselor lui Shaq, Bryant pare atras de ideea de a juca alături de LeBron James: "Am auzit că vrea să se întoarcă. Kobe va reveni pe teren. Să vă amintiți cine a făcut primul acest anunț".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10nutz10nutz
10nutz10nutz  •  31 Iulie 2018, 22:22

Uitati-va la articolul in care ati anuntat ca Lebron s-a inteles cu Lakers si o sa vedeti ca eu am anuntat ca Mamba se intoarce inaintea lui Shaq!

tipsy
tipsy  •  31 Iulie 2018, 18:32

A glumit ... va bateti joc de cititori cu buna stiinta, sau chiar atat de habarnisti sunteti cand vine vorba de altceva decat fotbal?

maxp
maxp  •  31 Iulie 2018, 18:29

Stai linistit Shaq, nu esti nici pe departe primul. Exista o varianta a jocului NBA 2K care a prevazut demult acest scenariu. Nu la Lakers, dar cred ca multi se asteapta la asa ceva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează