SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Shaquille O'Neal nu se desparte de NBA după retragere. Va deveni comentator TV

Shaquille O'Neal
Shaquille O'Neal

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 11:51

Shaquille O'Neal, fostul star din NBA, retras din activitate la începutul lunii iunie, a semnat un contract pentru a deveni comentator de televiziune şi pentru site-ul ligii nord-americane de baschet, informează Agentia France Press.

"Sînt în stare să fac comentarii echilibrate. Nu suport cînd face cineva comentarii fără a cunoaşte subiectul. Eu am disputat 19 sezoane în NBA, aşa că sunt sigur că voi face doar critici echilibrate", a declarat O'Neal, care a cîştigat patru titluri NBA. El va comenta la Turner Sports, alături de Charles Barkley, Kenny Smith şi Ernie Johnson, în cadrul emisiunii TNT's NBA show, începând din sezonul 2011-12. În acelaşi timp, el va comenta la canalul de televiziune al NBA şi pe site-ul nba.com.

Selecţionat de 15 ori în All Star Game, Shaquille O'Neal, în vîrstă de 39 de ani, a fost campion olimpic în 1996 şi campion mondial în 1994, cu naţionala SUA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează