SPORTURI  »  BASCHET  »  CHICAGO BULLS

Şi-a revenit după accidentări! » Mai poate Derrick Rose să joace la nivel înalt?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 12:16

Conducătorul de joc al "taurilor" şi-a revenit după accidentările la genunchi şi promite să facă cel mai bun sezon din carieră alături de Chicago Bulls.

Derrick Rose a jucat doar 10 partide în ultimele două sezoane, din cauza a două accidentări urîte care l-au ţinut departe de teren. Prima dată s-a accidentat la genunchiul stîng, în 2012. A revenit apoi în 2013, dar s-a accidentat şi la genunchiul drept, în debutul sezonului. Verdict: ruptură de menisc.

După 8 luni în care a trecut prin operaţii şi recuperări, cel supranumit "noul Jordan" s-a întors la antrenamente, mult mai încrezător.

"Eu chiar cred că sunt un jucător special. Am 25 de ani, sunt încă tînăr! Mă antrenez din greu în fiecare zi, deja nu mai simt niciun fel de durere la genunchi. Vreau să le demonstrez tuturor celor care m-au considerat terminat că se înşeală!", a declarat Derrick Rose.

În vîrstă de 25 de ani, Derrick Rose a fost draftat în 2008 de Chicago Bulls, fiind denumit debutantul anului la finalul sezonului. În al doilea său sezon de NBA, Rose juca deja primul său meci All-stars, fiind convocat în echipa vedetelor din Conferinţa de Est.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează