SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Și NBA fără spectatori? » Meciurile sunt în pericol din cauza coronavirusului

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 08:07

Din cauza epidemiei de coronavirus, NBA ia în calcul disputarea meciurilor fără spectatori.

Potrivit reporterului american Adrian Wojnarowski (51 de ani), de la ESPN, într-o postare pe Twitter, conducerea NBA are în vedere luarea unor măsuri drastice. Miercuri după-amiază va avea loc o conferință cu privire la criza provocată de răspândirea virusului și evoluția Ligii, la care vor lua parte atât comisarul NBA, Adam Silver (57), cât și proprietarii de francize.

Îngrijorarea proprietarilor crește din ce în ce mai mult, aceștia luând în calcul disputarea meciurilor de baschet fără spectatori, măsură luată deja în Euroliga sau Liga A de baschet din Italia.

Asociația Națională de Baschet a trimis deja un memoriu echipelor vineri seară, prin care a cerut oficialilor să pregătească planuri de intervenție în cazul în care coronavirusul se va extinde în continuare.

VEZI ȘI:

IREAL! Un tricou purtat de LeBron James s-a vândut pentru o sumă uriașă! Fundațiile Bryant vor beneficia de bani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  11 Martie 2020, 07:51

Daca nici americanii (CIA) nu au descoperit creatorii de Coronavirus ca sa-i puna cu botul pe labe atunci... astept Mosadul sa-si faca datoria!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează