SPORTURI  »  BASCHET  »  SE TEME PENTRU FAMILIE

Smărăndiţa Iliescu, managerul lui CSŞ Giurgiu, ar fi primit ameninţări din partea clanului ”Butoane”

Smaranda Iliescu, manager CSS Giurgiu
Smaranda Iliescu, manager CSS Giurgiu

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 21:27

Soţia primarului din Giurgiu e singura care susţine public şi acum că Chauncey Hardy a murit după ce a fost lovit de mai mulţi agresori în club. Spre a se proteja, a făcut o plîngere la Poliţie


Smărăndiţa Iliescu, managerul de la CSŞ Giurgiu, a rămas singura care, povestind o versiune a uciderii baschetbalistului american, a declarat că "au fost mai mulţi care l-au lovit cu picioarele pe Hardy, după ce a căzut". Conform unor apropiaţi ai acesteia, reacţia clanului "Butoane", bănuit că ar fi fost implicat în tragedia din clubul "Emotione", a apărut imediat. Ea ar fi primit deja ameninţări din partea interlopilor. "Cei din clan vorbeau între ei: «Are maşină? Conduce? Las' că ne ocupăm noi de ea!»", afirmă aceleaşi surse. Chiar şi aşa, Smărăndiţa Iliescu nu şi-a schimbat depoziţia. Surse din echipă susţin însă că "a început să se teamă pentru familie".

S-ar retrage din baschet
Ea ar fi fost şi la Poliţie, unde a făcut o plîngere după ce a auzit respectivele ameninţări. Ar fi chiar tentată să se retragă de la conducerea echipei, fiindcă "simte că a atras antipatia asupra băieţilor şi nu vrea ca şi ei să aibă necazuri". Ieri, procurorii au audiat alţi martori, iar zilele următoare sînt aşteptaţi şi cei trei medici din Giurgiu, care ar putea fi acuzaţi de ucidere din culpă în cazul Hardy, pentru că nu au intervenit corespunzător atunci cînd americanul a fost adus la spital.

"Ieri am făcut primul antrenament după tragedie. A fost greu să intrăm în sală. Sîntem încă şocaţi, dar trebuie să ne revenim, să jucăm pentru Hardy, pentru noi, pentru cei care ne susţin"
Alin Guţă, căpitan CSŞ Giurgiu

Negocieri în benzinărie între interlopi
Conform "Evenimentul Zilei", o angajată a unei benzinării din Giurgiu ar fi auzit, la cîteva ore după incidentul de la "Emotione", o discuţie a patru interlopi. Este vorba despre Ionuţ Tănăsoaia, cel care ulterior avea să fi reţinut pentru lovirea şi uciderea lui Hardy, cumnatul lui, Floricel "Muscă", fiul mijlociu al lui Octavian Grecu "Butoane", şi un văr al acestuia. Ei stabileau cine să ia vina asupra sa pentru moartea lui Hardy. Discuţia ar fi fost surprinsă de camerele de înregistrare ale benzinăriei respective, iar Procuratura urmează să studieze casetele.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
dcraciun
dcraciun  •  04 Mai 2012, 08:09

Nebunooo, du-te la un control psihiatric, ca esti distrusa. Te stie tot orasul, ce minte bolnava ai.

koolshen
koolshen  •  18 Octombrie 2011, 11:55
Postat de costibb pe 18 Octombrie 2011, 08:40

macar deportati,sa ne rugam de danemarca sa-i primeasca in groenlanda,ii strangem pe toti acolo,apoi deviem "din greseala" cateva rachete acolo:)))

da,sau daca nu in groenlanda,ar fii ok sa ii trimitem in strainatate ca lor le place acolo,in Mogadishu ar fii perfect,carne de tun pentru localnici....proteine multe si grasimi am revitaliza cu ocazia asta si pe oamenii de acolo

amicu
amicu  •  18 Octombrie 2011, 10:02

Ma intreb daca in locul baschetbalistului era un om simplu, mai auzea cineva de "butoane", se mai implica cineva sa gaseasca vinovatii?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează