SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Şoc la un meci de baschet » Arbitri ameninţaţi cu pistolul

Părinţii nervoşi i-au ameninţat pe arbitri
Părinţii nervoşi i-au ameninţat pe arbitri

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 11:37

UPDATE: Putătorul de cuvînt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat astăzi pentru GSP.ro: "Colegii mei de la Secţia 21 mi-au spus că n-a fost vorba de nici un scandal, ci doar de o simplă altercaţie verbală. Situaţia era calmă cînd a ajuns echipajul la faţa locului. Arbitri n-au declarat că ar fi fost ameninţaţi cu pistolul şi nimeni nu a depus plîngere".

Un meci din campionatul de juniori U17 a fost întrerupt din cauza unui părinte care a intrat pe teren cu arma pentru a se răfui cu oficialii jocului.

Scene de filme western, ieri după-amiază, în sala de sport a Şcolii Generale nr. 309 din cartierul Militari. Meciul de baschet dintre echipele de juniori U17 Magic Champions şi CN Aurel Vlaicu, decisiv pentru calificarea la turneul final al Campionatului Naţional, s-a încheiat cu părinţi nervoşi pătrunşi pe teren şi ameninţînd arbitrii cu pistolul.

Preşedintele celor de la Magic, Ionuţ Covrig, a povestit pentru GSP: "Mai erau trei minute de joc, conduceam cu 14 puncte, cînd tatăl unui jucător de la «Aurel Vlaicu» i-a ameninţat pe arbitri că le taie gîtul cînd ies din sală. Pentru a fi convingător le-a arătat şi pistolul. Meciul a fost întrerupt şi au chemat Poliţia. Pînă a ajuns echipajul la sală, părintele cu pistolul dispăruse".

Preşedintele FRB, Carmen Tocală, a precizat indignată: "E caz de puşcărie! Vom face şi noi o anchetă". Portretul agresorului făcut de martori: "Un tip solid, la vreo 2 metri, peste 100 de kilograme, chelios". "E o poveste umflată", zice Nicolae Daneţiu, antrenorul celor de la «Vlaicu».

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sadim3ro
sadim3ro  •  30 Aprilie 2012, 10:48

ma surprinde ca inca nu e in arest... portret robot:)) nu stie nimeni cine e? :)) vrajeala de bucuresti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează