SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Sport Arena Streetball II a ajuns la final!

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2009 00:00

Turneul Sport Arena Streetball II s-a terminat după 3 zile şi 3 nopţi de baschet în aer liber practicat de peste 1.000 de jucători.

Un moment inedit şi original a fost licitarea unui tricou din seria Basquareball a lui Virgil Stănescu. În acest fel, Virgil a încercat să adune fonduri pentru a putea organiza în cele mai bune condiţii şi în mod gratuit o săptămînă de pregătire a peste 60 de copii care vor să păşească pe urmele "Uriaşului".

După o licitaţie unde preţurile au urcat vertiginos într-un timp foarte scurt, obiectul a ajuns în posesia celor de la Sport Arena. Sperăm că astfel Basquareball Camp by Virgil Stănescu va începe chiar azi pe terenurile din Politehnică, va putea să ofere copiilor ceva cît mai apropiat de cerinţele acestora.
 
Surpriza plăcută a Turneului Sport Arena Streetball II o reprezintă performanţele copiilor de la categoria sub 14 ani. Deşi teoretic pot fi uşor înfrînţi de către "seniori", la acest turneu au fost două exemple foarte bune care arată că viitorul baschetului românescu nu este deloc negru.
 
Participarea echipelor din afara României este deja ceva obişnuit la Sport Arena Streetball. De asemenea transmisia online a turneului se face pentru al doilea an consecutiv pe www.3la3.ro, unde puteţi să vedeţi tot ce se întîmplă pe terenul Gazetei Sporturilor. 
 
După un weekend perfect, unde sportul şi distracţia au fost perfect puse în valoare de participanţii la Sport Arena Streetball II, totul s-a încheiat duminică seară cu o petrecere.

Gazeta Sporturilor vă aşteaptă cu mic, cu mare la turneu să vedem ce aţi mai învăţat. La Sport Arena Streetball 2009 puteţi sfida gravitaţia. Have a nice fly!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează