SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Baschetul 3x3 revine în anul olimpic » Start în noul sezon de Sport Arena Streetball

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 18:08 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 18:08

Circuitul de baschet 3x3 Sport Arena Streetball se reia în acest weekend, 19-20 iunie, cu primul turneul al sezonului 2021.

Evenimentul va avea loc în casa baschetului 3x3, pe terenurile din Universitatea Politehnică București, locul unde în 2005 începea povestea disciplinei care a ajuns din stradă la Jocurile Olimpice, acolo unde în iulie va juca și România!

După 20 de luni de la ultimul eveniment, care a avut loc în luna octombrie 2019, după ce comunitatea baschetului 3x3 s-a mutat în online pentru seria de turnee eSport Arena Streetball, terenurile de baschet vor fi din nou animate pentru un weekend plin de sport, distracție și revederi cu prietenii.

Înscrierile pentru primul turneu se fac de astăzi până miercuri, online, pe site-ul oficial 3la3.ro, în limita a 100 de echipe. Fiecare jucător va primi în kit-ul de participare, care costă 100 de lei pentru întreg sezonul, maioul oficial al competiției precum și alte produse oferite de către partenerii Sport Arena Streetball.

Sunt așteptați aproape 500 de jucători, la toate categoriile de vârstă, atât la masculin cât și la feminin. Cei mai buni jucători de la categoriile Open, atât la masculin cât și la feminin, vor fi recompensați cu premiul Tissot MVP, constând într-un ceas ediție 3x3.

Toți participanții la competiție precum și cei care îi însoțesc sunt obligați să respecte protocolul medical stabilit de către organizatori, care se bazează pe normele sanitare în vigoare privind evenimentele sportive în aer liber.

Actualul sezon va cuprinde patru turnee, toate urmând să se dispute pe terenurile din Politehnică după cum urmează: 19-20 iunie, 17-18 iulie, 14-15 august și 18-19 septembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează