SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Starul unei candidate la titlu în NBA a fost surprins într-un club de striptease » A încălcat izolarea și va rata două meciuri

Starul unei candidate la titlu în NBA a fost surprins într-un club de striptease
Starul unei candidate la titlu în NBA a fost surprins într-un club de striptease

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 21:09 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 21:50

Lou Williams (33 de ani), jucătorul celor de la LA Clippers, va rata primele două meciuri de la reluarea NBA, după ce a fost surprins într-un club de striptease, încălcând astfel izolarea. 

NBA va fi reluat pe 30 iulie, în campusul Disney World din Florida. E un format special, cu doar 22 de echipe și măsuri speciale împotriva noului coronavirus. LA Clippers este a treia favorită la trofeu, după Milwaukee Bucks și LA Lakers, dar la primele două meciuri nu se va putea baza pe un jucător de bază. 

Lou Williams, considerat unul dintre cei mai buni jucători din istorie când vine de pe bancă, a încălcat izolarea. A fost surprins într-un club de striptease din Atlanta, dar motivează: „Întrebați-mi toți colegii care e restaurantul meu favorit. Nu se distra nimeni, calmați-vă!”.

18,7 puncte/mecie media lui Lou Williams în actualul sezon de NBA. Acesta a oferit și 5,7 pase decisive/meci

7.000.000 $/sezoneste salariul lui Lou Williams

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Williams în acest sezon

Citește și alte știri din baschet: 

Doar Michael Jordan îl întrece! Cum a ajuns necunoscutul Junior Bridgeman să fie al doilea cel mai bogat fost baschetbalist

După o pauză de șapte ani, România va avea din nou reprezentantă în Euroligă, cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează