SPORTURI  »  BASCHET  »  PERFORMANȚĂ

Steaua CSM a intrat în careul de ași al baschetului românesc

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 17:57

Echipa de baschet Steaua CSM și-a adjudecat poziția a patra în clasamentul oficial al Ligii Naționale de Baschet 2014 – 2015, reușind astfel să-și îndeplinească principalul obiectiv stabilit la începutul sezonului.

”Încheiem pe un onorabil loc patru acest campionat de baschet senzațional, în care am reușit să aducem echipa acolo unde îi este locul: în careul de ași al baschetului românesc. A fost un sezon frumos, plin de suspans, cu meciuri spectaculoase. Un sezon în care am reușit să ne atingem obiectivul propus: clasarea în Final Four, o performanță dacă ne gîndim la simplul fapt că am promovat în Liga Națională acum două sezoane", a spus Virgil Stănescu, președintele Steaua CSM.

”Îi felicit pe băieți pentru evoluția din acest sezon, îi felicit și pe competitori și mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi. Sperăm ca și în sezonul viitor să oferim un adevărat spectacol baschetbalistic și să jucăm cu sala – eventual Polivalentă - plină de suporteri”
Virgil Stănescu, președintele Steaua CSM

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează