SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Steaua CSM, campioană » Roș-albaștrii au cîștigat finala categoriei Under18 în ultimele secunde de joc

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 14:52

Steaua CSM a reușit o performanță mare, adjudecîndu-și titlul de campioană la categoria U18 masculin. Echipa roș-albastră s-a impus în finala cu U Mobitelco (68-66), desfășurată la Cluj-Napoca. „Militarii“ au plecat victorioși, grație unui coș de trei puncte marcat cu doar cîteva secunde înainte de final.

„Reușita aceasta ne asigură că tot ce facem în sectorul juvenil are o coerență și ne dă speranța că mîine, poimîine, tinerii vor face pasul la categoria de seniori. Sînt fericit că ambiția și munca își spun cuvîntul“
Virgil Stănescu, președinte Steaua

La nivelul echipei mari, Steaua CSM este angrenată în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, unde se duelează cu BC Mureș. Roș-albaștrii au pierdut primele două meciuri, disputate pe teren propriu, miercuri (87-93), respectiv joi (90-94), programul din perioada următoare presupunînd un meci pe 6 mai, iar dacă mureșenii se vor impune și atunci, se vor califica în ultimul act al competiției.

În caz contrar, se va mai juca o partidă pe 7 mai și, în situația unui egal, va exista partida decisivă, pe 11 mai, la București.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (1)
736045186508507
Nicolae Lupsa  •  13 Mai 2015, 11:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează