SPORTURI  »  BASCHET  »  COMPARAŢIE

Stephen Curry a dezvăluit secretul echipei sale: "Antrenorul ne pune să ne uităm la videourile astea"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 16:35

Superstarul lui Golden State Warriors, Stephen Curry, a povestit că antrenorul Steve Kerr le pune jucătorilor săi videouri cu meciurile Barcelonei ca să găsească noi metode pentru a-şi surprinde adversarii din NBA.

Mulţi au spus despre Warriors că sunt Barcelona din NBA. Asemănările nu s-au oprit aici, Curry fiind asemănat cu Messi. Nu e de mirare că antrenorul Kerr apelează la imagini cu Messi&comp. pentru a găsi noi metode de a-şi surprinde adversarii.

"Antrenorul Kerr ne-a arătat mai multe videouri cu supermeciuri de fotbal şi în special imagini cu Messi. Am văzut cum joacă, care e stilul Barcelonei, ce fac jucătorii la fiecare meci şi cum marchează. Steve a găsit multe similitudini între jocul Barcelonei şi jocul nostru", a mărturisit Curry.

Cel mai popular baschetbalist din NBA visează la un nou titlu de MVP, după cel cucerit în sezonul trecut şi e încântat de comparaţia cu fotbalistul argentinian. "Eu şi Messi avem un stil creativ, eu încerc să fac faze spectaculoase cu mâinile, să fiu creativ ca Messi. Mă încântă să-l văd jucând pentru că nu ştii niciodată ce va face cu mingea. Sunt fanul lui", mai spune Curry.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează