SPORTURI  »  BASCHET  »  ALL STAR GAME

Stephen Curry o provoacă pe Sabrina Ionescu la un concurs de aruncări de 3 puncte

Poveste cu Sabrina Ionescu, devenită virală pe internet
Poveste cu Sabrina Ionescu, devenită virală pe internet

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 09:07 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 09:10

Stephen Curry, vedeta de la Warriors, a declarat că este pregătit să o înfrunte pe Sabrina Ionescu în următorul concurs de aruncări în 3 puncte de la All-Star Game, din 17 februarie. Starul de origine română de la New York Liberty a acceptat duelul.

Stephen Curry (35 de ani) nu a fost selectat printre titularii All-Star Game, o premieră pentru el în ultimii 10 ani, însă liderul de la Golden State Warriors a provocat-o pe Sabrina Ionescu, o vedetă WNBA cunoscută în special pentru abilităţile sale în aruncările de 3 puncte. Înainte de meciul pierdut joi, împotriva echipei Sacramento Kings, (scor 133-134), Curry a spus că este deschis unei întâlniri faţă în faţă cu jucătoarea de la New York Liberty pentru a stabili „odată pentru totdeauna” cine este cel mai bun aruncător de la distanţă.

Sabrina Ionescu a răspuns imediat provocării, pe X (fostul Twitter): „Hai! Ne aflăm în spatele liniei de 3 puncte”. Jucătoarea de origine română a doborât recordul evenimentului All Star Game (NBA şi WNBA la un loc) în iulie anul trecut, cu un total de 37 de puncte (25 de coşuri înscrise din 27 aruncate).

Xavi Pascual și-a dat demisia de la naționala României » Prima reacție a selecționerului
DEMISIE
Xavi Pascual și-a dat demisia de la naționala României » Prima reacție a selecționerului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează