SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Talentul și credința l-au salvat » "Copil fiind, visam să ajung mare traficant de droguri, nu star în NBA"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 19:09

Mărturisiri șocante ale unui baschetbalist din NBA! Caron Butler, 35 de ani, de la Sacramento Kings, dezvăluie în carte autobiografică "My Journey from the Streets to the NBA" că a început să folosească arme de foc cînd avea 9 ani și să vîndă droguri pe străzi cînd avea 11.

Și-a văzut prietenii uciși în stradă și a fost arestat de 15 ori înainte să împlinească vîrsta de 15 ani!

Copil fiind, visul său nu era să fie celebru în baschet, ci să ajungă mare traficant de droguri! A ajuns de mai multe ori la închisoare pînă l-au salvat talentul și credința. Și-a descoperit pasiunea pentru baschet în timp ce era închis. "Dumnezeu m-a luat în palmele sale și mi-a spus: «O să te ajut, iar tu o să-i ajuți pe alții»".

A urmat o carieră de succes în NBA. În 14 ani a bifat echipe ca: Miami Heat, Los Angeles Lakers, Washington Wizards, Dallas Mavericks, Los Angeles Clippers, Milwaukee Bucks, Oklahoma City Thunder, Detroit Pistons și Sacramento Kings, la care a ajuns în 2015.

Caron a cîștigat un titlu în NBA (2011) și a fost de două ori în NBA All-Star (2007, 2008).

"Cartea asta e genul de cadou pe care i-l poți face unui copil sau oricui are nevoie de motivație și inspirație" Caron Butler

Baschetbalistul a devenit, între timp, și om de afaceri, după ce a urmat cursuri de business management. Deține 6 restaurante de tip fast-food în SUA.

Butler este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Kobe Bryant: "Eu și Kobe ținem legătura fie prin mesaje, fie prin mail-uri. E ca un frate mai mare, îl consider ca făcînd parte din familia mea, e un om cu care voi fi prieten mereu".

"Eu și Caron ne-am împrietenit acum multă vreme și prietenia asta a rămas puternică pînă în ziua de astăzi, chiar dacă nu mai sîntem colegi. Am avut o conexiune specială, e unul dintre colegii mei preferați all-time" Kobe Bryant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  12 Decembrie 2015, 05:47

CE FACE... MEDIUL DIN OM? .. OBSESIA VIETII MELE.. CATE GENII IN MULTE DOMENII MOR NEDESCOPERITE PT CA CINEVA HOTARASTE SA NU MAI TIPAREASCA NISTE HARTII FARA ACOPERIRE? MOTTO.. FAC THEM..ALL

Vezi toate comentariile (1)
Comentează