SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHETBALIST AMERICAN OMORÎT ÎN BĂTAIE LA GIURGIU

Tocală este sigură că cineva o să plătească pentru moartea lui Hardy: "IML-ul este vinovat"

Tocală este sigură că cineva o să plătească pentru moartea lui Hardy:
Tocală este sigură că cineva o să plătească pentru moartea lui Hardy: "IML-ul este vinovat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 21:05

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, i-a acuzat pe cei de la IML în direct la Radio.GSP.RO şi este sigură că cineva tot va plăti pentru moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy.

"Eu sînt învestită să apăr cluburile şi jucătorii de baschet. Dacă se dovedeşte a fi fost comă alcoolică, pentru că ne-a adus prejudicii de imagine, vor plăti. Să plătească cei care fie au greşit prin raportul preliminar, fie cei care au greşit la cel de-al doilea. Din punctul meu de vedere, IML-ul se face vinovat orice s-ar dovedi.

Jucătorul este baptist iar în memoria lui Hardy trebuie să aflăm adevărul. Instituţiile statului îşi vor face datoria. Mă miră calmul celor de la IML şi depărtatea faţă de acest om. Pentru că eu mă ocup de asta, voi încerca să fac faţă presiunilor. Neşansa luiHardy a fost că a devenit vedetă în Giurgiu într-un timp prea scurt.

Am primit un e-mail de la sora lui Chauncey, care ne-a transmis că familia lui nu l-a lăsat să joace baschet în România, dar Hardy a vrut să devină baschetbalist pînă la moarte. Noi ne-am oferit să plătim salariul jucătorului pînă la finalul contractului", a declarat Tocală la Radio.GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
masculu
masculu  •  22 Octombrie 2011, 23:51

mai sunt si oameni de caracter in ROmarlania unde totul se cumpara...viata unui om nu prea inseamna mare lucru...

sagului49
sagului49  •  22 Octombrie 2011, 22:00

moarte ciorilorrrrrrrrr.amin

Vezi toate comentariile (2)
Comentează