SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Turneul Master la Sport Arena Streetball by Aspirin Cardio

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2009 00:00

Ultimul turneu din 2009 al Sport Arena Streetball by Aspirin Cardio incepe in weekendul 25-27 septembrie, numit si turneul Master sau turneul campionilor.

Pentru acest final de campionat, si-au anuntat participarea americanii de la “Team flight brothers” pentru o demonstratie de slam dunk. Momentul culminant va fi insa duminica, cind echipele CSU Asesoft Ploiesti si Steaua Turabo Bucuresti vor sustine un meci demonstrativ pe terenurile din Politehnica. Jucatori profesionisti din nationala Romaniei, jucatori care au evoluat in NBA, cistigatori ai cupelor europene, cu totii vor fi prezenti duminica pentru a arata ca baschetul profesionist este la fel de spactaculos ca streetballul.

Despre eveniment
Aflat la cea de a V-a ediţie, Campionatului Sport Arena Streetball, primul campionat de streetball organizat în România va debuta cu meciurile primului din cele 4 turnee regulate pe data de 29 mai 2009. Formatul competiţiei va fi identic cu cel din anul 2008 la a cărui ediţie au participat peste 1.000 de echipe şi peste 4.000 de jucători de baschet, încurajaţi de peste 15.000 de spectatori devenind astfel cea mai importantă competiţie de baschet în aer liber organizată vreodată în România.

Campionatul va cuprinde 4 turnee regulate care se vor desfăşura în perioada mai – august 2009. Echipele care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul acestor turnee se vor lupta pentru medaliile de campioni în cadrul turneului Master care va avea loc în luna septembrie. Meciurile din cadrul Campionatului Sport Arena Streetball 2008 se vor desfăşura pe terenurile de baschet ale celei mai moderne baze sportive în aer liber din România – baza sportivă Sport Arena Politehnica.

Meciurile, de pe toate cele patru terenuri, vor fi transmise live pe siteul 3la3.ro. Gazeta Sporturilor vă aşteaptă cu mic, cu mare la turneu să vedem ce aţi mai învăţat. La Sport Arena Streetball 2009 puteţi sfida gravitaţia. Have a nice fly!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează