SPORTURI  »  BASCHET  »  3X3

Speak a jucat baschet cu copiii la Sport Arena Streetball, în turneul-record cu 700 de participanți

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 15:56 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 14:38

Turneul Sport Arena Streetball cu cel mai mare număr de participanți din ultimii opt ani s-a încheiat cu succesul echipelor CSU Pitești și Știința București, la categoriile de elită, Open masculin, respectiv feminin. 700 de jucători au fost prezenți la eveniment, iar cântărețul Speak, mare pasionat de baschet, i-a provocat pe cei mai tineri participanți la un concurs de aruncări.

Cele 175 de echipe înscrise la toate categoriile au jucat aproape 300 de meciuri de baschet 3x3 de-a lungul unui weekend fierbinte și la propriu și la figurat. CSU Pitești a reușit, în premieră în acest sezon, să se impună la Open Masculin și să intre în posesia cecului în valoare de 1000 de euro. Argeșenii au oprit hegemonia echipei Athletic Constanța, victorioasă în primele două turnee, pe care au învins-o în semifinale, scor 17-14.

+8 FOTO

În finală, Pitești a trecut de Știința București cu 21-17, iar Szabolcs Santa a fost numit cel mai bun jucător al turneului. La succesul piteștenilor au contribuit din plin și Cezar Stănescu, Radu Paliciuc și Vladislav Solopa.

Surorile Ferariu au „pictat” pe teren

La feminin, titlul de cea mai bună jucătoare i-a revenit Mariei Ferariu, care și-a condus echipa, Știința București, către cea de-a doua victorie consecutivă la Open Feminin. Maria a revenit în circuitul evenimentelor de baschet 3x3 alături de sora sa, Ana Ferariu, lotul Științei, echipă ce a terminat turneul neînvinsă, fiind completat de Georgiana Plăvițu și Teodora Neagu.

Cantărețul Speak, mare pasionat de baschet a fost prezent pe teren, provocându-i pe cei mai tineri participanți la un concurs de aruncări libere. Atmosfera de festival al sportului a fost completată în cele trei zile de competiție de muzica non-stop, specifică evenimentelor de baschet 3x3 și de o zonă de food-court

Încă 3 turnee în această vară

Sport Arena Streetball mai are evenimente în această vară și îi așteaptă pe pasionați la evenimente din circuitele mondiale de baschet 3x3. Astfel, între 15 și 17 iulie, la Veranda Mall, va avea loc o etapă din Nations League, competiție rezervată categoriei sub 23 de ani. Apoi, între 5-10 august, ParkLake Shopping Center va găzdui un adevărat maraton internaționale de baschet 3x3, cu o etapă de Nations League (5-7 august) și una din circuitul mondial profesionist feminin, Women’s Series (9-10 august).

CITEȘTE ȘI

Baschetbalistul american cu cetățenie română admite: „Eu trebuie să dau mai mult decât un român”
CSM U Oradea
Baschetbalistul american cu cetățenie română admite: „Eu trebuie să dau mai mult decât un român”
Un jucător sârb a semnat cel mai mare contract din istoria NBA » Suma uriașă încasată în 5 ani
NBA
Un jucător sârb a semnat cel mai mare contract din istoria NBA » Suma uriașă încasată în 5 ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează