SPORTURI  »  BASCHET  »  CHAMPIONS LEAGUE

U BT Cluj-Napoca a debutat cu victorie în Liga Campionilor la baschet + cu cine joacă în următorul meci

La debutul în Champions League, U BT Cluj Napoca a trecut marți de turcii de la Daruşşafaka Basketbol, scor 66-60 / Sursă foto: Facebook
La debutul în Champions League, U BT Cluj Napoca a trecut marți de turcii de la Daruşşafaka Basketbol, scor 66-60 / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 11:04 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 11:58

La debutul în Champions League, U BT Cluj Napoca a trecut marți de turcii de la Daruşşafaka Basketbol, scor 66-60 (32-31). A fos primul meci din Grupa G a Ligii Campionilor de la baschet.

Elijah Stewart, cu 18 puncte și șase recuperări, a fost principalul marcator din tabăra celor de la U BT Cluj. De la turci, s-a evidențiat Nathan Boothe, cu 14 puncte, cinci recuperări și două pase decisive, notează HotNews

Celelalte două echipe din grupă sunt Happy Casa Brindisi (Italia) şi Hapoel Holon (Israel). Cele două se vor întâlni astăzi, de la ora 21:30.

Etapa viitoare, U BT Cluj va da piept, în deplasare, cu italienii de la Happy Casa Brindisi, pe 18 octombrie.

Mihai Silvășan, antrenor U BT Cluj: „Apărarea a făcut diferența”

A fost un joc încâlcit din toate punctele de vedere. În primul sfert am avut 9 mingi pierdute. Parcă am jucat cu frâna de mână trasă. Pe parcurs ne-am revenit puțin și ne-am luptat mult mai bine. Am avut faze reușite în atac. Apărarea a făcut diferența, ne-am luptat foarte mult. Am învins această echipă la recuperări, ceea ce nu este puțin lucru. Ei sunt una dintre echipele puternice din Turcia. Țin să îl felicit pe Giordan Watson, el vine după un singur antrenament împreună cu echipa. 

Nu a mai jucat un meci oficial din luna iunie și nici nu s-a mai antrenat din acea perioadă, decât individual. Ne-a dat 15 minute bune și ne-a ajutat să învingem. Will Cherry nu și-a trecut vizita medicală, are ceva probleme la inimă și am fost nevoiți să îl introducem pe Giordan în teren. A arătat caracter și ne-a ajutat mult. 

Ne bucurăm că suntem aici și ne dorim să ne calificăm mai departe. Dacă ne mulțumim cu o singură victorie, nu vom reuși să mergem mai departe. Ne bucurăm de baschetul din Champions League și cred că am demonstrat că avem un cuvânt de spus în competiție.

- Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania, conform u-bt.basketball

6 titluriare U BT Cluj-Napoca în palmares, în 1992, 1993, 1996, 2011, 2017 și 2021

VIDEO Interviu senzațional cu Sabrina Ionescu, prima baschetbalistă româncă din WNBA!

Citește și alte știri din baschet:

Viitoare vedetă? Un junior de la ACS Transilvania Brașov transferat de Partizan Belgrad

Foarte aproape de Euroligă, dar rămân încă un an în Eurocup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează