SPORTURI  »  BASCHET  »  ADVERSAR

U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara din „sferturile” Ligii Campionilor

U-BT Cluj-Napoca se va lupta pentru în loc în Final 4 Ligii Campionilor cu MHP Riesen Ludwigsburg / Sursă foto: Facebook +8   FOTO
U-BT Cluj-Napoca se va lupta pentru în loc în Final 4 Ligii Campionilor cu MHP Riesen Ludwigsburg / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2022 16:02 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 16:33

U-BT Cluj-Napoca se va lupta pentru în loc în Final 4 Ligii Campionilor cu MHP Riesen Ludwigsburg, într-o confruntare care se va decide după sistemul „cel mai bun din trei partide”.

Tragerea la sorți a sferturilor de finală din Liga Campionilor a avut loc la Bilbao, acolo unde se va desfășura între 6 și 8 mai Final 4 acestei competiții. 

U-BT Cluj-Napoca - MHP Riesen Ludwigsburg, în „sferturile” Ligii Campionilor

U-Bt Cluj-Napoca, formație care a încheiat pe primul loc grupa K, se va duela cu germanii de la MHP Riesen Ludwigsburg, echipă care se află pe poziția a treia în campionatul intern și care a încheiat pe locul al doilea în grupa I. 

Cele două combatante s-au mai întâlnit în preliminariile din sezonul 2017/2018 ale Ligii Campionilor. Atunci, câștig de cauză au avut nemții.

Avantajul terenului propriu

Echipa care merge mai departe se va decide după sistemul „cel mai bun din trei partide”. Pentru că a fost cap de serie la tragerea la sorți, Cluj-Napoca va fi gazda primei întâlniri care va avea loc pe 5/6 aprilie, apoi pe 12/13 aprilie va avea loc meciul din deplasare, iar dacă e nevoie partida decisivă va fi pe terenul celor de la U-BT pe 19/20 aprilie.

Tot astăzi, s-a stabilit și împerecherea din semifinale, dacă va trece de cu MHP Riesen Ludwigsburg, echipa din România se va duela în semifinale cu învingătoarea din confruntarea Baxi Manresa-Unicaja, ambele din Spania.

FOTO / Sezonul de excepție al lui U-BT Cluj-Napoca, în imagini

Sursă foto: Facebook @U-BT Cluj Napoca
Sursă foto: Facebook @U-BT Cluj Napoca
Sursă foto: Facebook @U-BT Cluj Napoca
Sursă foto: Facebook @U-BT Cluj Napoca
Sursă foto: Facebook @U-BT Cluj Napoca
+4 FOTO

Vezi și alte știri din baschet: 

OFICIAL Craiova l-a angajat pe „secundul” nationalei Ucrainei

Ce performanță! U-BT Cluj-Napoca o învinge pe Oostende și se califică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează