SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Ultima reprezentație » Bryant joacă cel din urmă meci al carierei sale legendare de la Lakers

Kobe Bryant (dreapta) într-o fază spectaculoasă din NBA // FOTO Reuters
Kobe Bryant (dreapta) într-o fază spectaculoasă din NBA // FOTO Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 00:00

Kobe Bryant joacă diseară, la Los Angeles,  cel din urmă meci al carierei sale legendare de la Lakers.

Lakers termină pe ultimul loc sezonul regulat al Conferinței de Vest. Probabil că nu așa și-a imaginat Bryant, 37 de ani și 5 titluri NBA, strigarea de final, dar pentru că așa stau lucrurile, antrenorul Byron Scott a decis să-l lase pe Kobe să joace diseară câte minute va dori el.

După douăzeci de ani de baschet glorios, dar și de accidentări numeroase, o altă legendă, Michael Jordan, l-a salutat pe Kobe Bryant la sfârșit de drum: "Vreau să te felicit pentru incredibila ta carieră. Îmi aduc bine aminte de prima oară când am jucat unul împotriva celuilalt și  ți-am văzut pasiunea și ambiția din tine. Suntem mândri de tot ce ai realizat în acești ani. Am simțit mereu că eu ți-am fost frate mai mare, iar tu mie frate mai mic".

Bryant este dublu campion olimpic cu echipa de baschet a SUA și se află pe locul al treilea în topul marcatorilor NBA din toate timpurile, după Kareem Abdul-Jabbar și Karl Malone. Ultimul său meci va avea loc la Los Angeles, împotriva celor de la Utah Jazz.

600 $costă un bilet "obișnuit" la ultima partidă a lui Bryant, în vreme ce un loc lângă teren costă până la 20.000 de dolari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează