SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Un baschetbalist a luat acasă două femei după o noapte în club » Descoperirea de-a doua zi l-a șocat și a chemat poliția!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 20:57

Derrick Williams de la echipa de baschet New York Knicks a fost jefuit de bijuterii în valoare de 750 de mii de dolari din apartamentul său din Tribeca în weekend.

Sportivul le învinuiește pe cele două femei pe care le-a adus acasă după o seară în club. Acestea i-ar fi furat acestuia bijuteriile dintr-o casetă Louis Vuitton, informează surse din poliție.

"Nu vreau să vorbesc despre asta, e o anchetă în derulare", a declarat Williams.

Baschetbalistul de 24 de ani celebra o victorie cu 107 la 97 împotriva celor de la Philadelphia 79ers într-un club, cu un grup de prieteni. Ulterior, toți au mers la apartamentul lui Derrick împreună cu două femei pe care abia le cunoscuseră și care se pare că foloseau nume false. După cîteva ore de petrecere, toată lumea a plecat acasă, dar nu înainte ca cele două femei să găsească și să subtilizeze caseta cu bijuterii într-unul dintre dulapuri. Williams a verificat caseta abia în după-amiaza următoare și a sunat la poliție.

Derrick Williams are un contract pe doi ani în valoare de 8,8 milioane de dolari cu NY Knicks.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  21 Decembrie 2015, 22:40

o aveau mai lunga ca a lui !?...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close