BASCHET  ·  TRAGEDIE

UPDATE VIDEO Gafă monumentală la TVR după moartea lui Kobe Bryant! La știri au apărut imagini cu alt baschetbalist » BBC a comis aceeași greșeală + rasism la o televiziune americană!

Luni, 27 Ianuarie, 10:07

Kobe Bryant (41 de ani), fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers, a murit împreună cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în Calabasas, California. (Detalii pe larg AICI

UPDATE 12:00
Gafă de proporții la TVR 1! La fel ca BBC, Televiziunea Română a prezentat imagini cu un alt baschetbalist la știrea despre decesul lui Kobe. În loc de Bryant, pe fundal rulau imagini cu LeBron James, actualul star al lui Los Angeles Lakers.

Știrea initițială

Decesul fostului mare baschetbalist a fost subiectul principal la televiziunile internaționale, dar a dus și la două gafe care au creat scandal pe Twitter. 

BBC i-a încurcat pe Kobe Bryant cu LeBron James 

Postul englez BBC, în cadrul emisiunii BBC News at Ten, l-a încurcat pe Bryan lu LeBron și a difuzat imaginii cu James în tricoul lui Lakers. 

Ulterior, fanii s-au revoltat pe Twitter: „Niciunul dintre angajați nu știe diferența dintre Bryant și James?”, „Chiar scrie James pe tricou!” și „Vă faceți de râs” au fost câteva dintre mesajele primite de BBC. Ulterior, postul britanic le-a cerut scuze fanilor americani. 

Rasism la MSBNC?!

La postul american MSNBC a avut loc un moment controversat. Prezentatoare Alisson Morris a fost acuzată pe Twitter că a greșit numele echipei Los Angeles Lakers și a folosit un cuvânt rasist. Alisson ar fi spus Los Angeles «Niggers». 

Într-un mesaj pe Twitter, prezentatoarea s-a apărat și a explicat gafa. „Azi, când vorbeam despre tragica veste a morții lui Kobe Bryant, m-am bâlbâit în direct și am amestecat numele celor de la Knicks și Lakers și am spus «Nakers». Nu aș folosi niciodată un termen rasist! Îmi cer scuze pentru confuzia creată”.

Vezi și:Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (7)

oricare  •  27 Ianuarie 2020, 15:14
Postat de Eugen Pan pe 27 Ianuarie 2020, 12:29

in Romania nu-l cunoaste nimeni.nu stiu de ce tragedia asta"senzationala" e pe toate subiectele

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga  •  27 Ianuarie 2020, 15:09
Postat de belane pe 27 Ianuarie 2020, 13:28

Bine mai *** dar de celelalte 6 persoane care au murit impreuna cu marele baschetbalist (dintre care o familie cu tot cu copil) n-am auzit pe unu sa spuna - "D-zeu sa-i odihneasca". Vorba lui Sechelariu _ *** painea si circul !

...CE SA-I FACI?ACESTA ESTE TRISTA SOARTA A ANONIMILOR...ORDINARY PEOPLE.....CUM ZIC AMERICANII!DUMNEZEU SA-I IERTE PE TOTI.....EVIDENT...ASA E CRESTINESTE!

belane  •  27 Ianuarie 2020, 13:28
Postat de bazinga pe 27 Ianuarie 2020, 12:58

NU TOTI SUNT ***,ASA CUM ESTI TU,BAI ACELA!KOBE ESTE UN MONUMENT IN BASCHET SI MULTI IUBITORI DE TENIS IL REGRETA AMARNIC PE URIASUL SPORTIV AMERICAN!Asa ca....taci din gura si indoapa-te numai cu fotbal si ***!

Bine mai *** dar de celelalte 6 persoane care au murit impreuna cu marele baschetbalist (dintre care o familie cu tot cu copil) n-am auzit pe unu sa spuna - "D-zeu sa-i odihneasca". Vorba lui Sechelariu _ *** painea si circul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1